De Webmistress ♂
REVIEW BLOG PEMENANG GIVEAWAY BY FARAH 'ADILA
Tuesday, July 4, 2017 • 1:58 PM • 3 comments

Assalamualaikum ... harini iolls nak review blog PEMENANG giveaway by farah 'adila . sebelum tu , nak minta maaf sesangat .berbanyak-2 minta maaf sebab tk review awal-2 sedangkan GA ni dah lama tamat . ini disebabkan salah sendiri , tak tengok MESSAGE REQUEST dekat messenger . Allahuakbar 😢 maaf sangat-2 .
Image result for sorry tumblr
Image result for sorry tumblr

so nak tebus balik kesalahan , saya akan review satu persatu blogger.


💓 KAKAK TIRI CINDERELLA

Kakak Tiri Cinderella

nama penuh Kakak Tiri Cinderella masih tak dapat dikenal pasti hingga sekarang walaupun dah stalk habis dalam dh di blog haha . beliau selalu menggunakan nama KTC di shoutboc / cbox blogger yang lain . dan selalu juga KTC jengah ke blog aku . thankyouuu bebanyak KTC 😚

blog yang sangat simple . berlatarkan warna putih saja , tapi sedap mata memandang . takde serabut pun tengok . dan followers KTC dah mencecah 1293 🙆 tahniah KTC 💛💛💛 semoga lebih bertambah followers KTC dan diberi idea mencurah-2 untuk update blog selalu . hehehe 

paling aku suka kalau terjah blog orang ada CBOX 💓 .sebab orang akan tahu kita ke blog dorang . blog KTC pun ada cbox . so korang boleh tinggalkan jejak korang di situ . and surely KTC akan jejak korang balik . 

any feedback, korang boleh email KTC di kakaktiricinderella95@yahoo.com

💓PUTERI WARNA WARNI



wah awal- lagi dah namapk shoutbox . apa lagi, tinggalkanlah jejak korang tu . Almira Alwani , Puteri Warna Warni, memang colourful blog beliau . kreatif betul 😺
tapi lihat beliau menggunakan panggilan diri sebagai Yana . dan bila tengok nama di profile adalah Yana Siti . so saya panggil awak Yana lah ye 😙 .blog Yana ni complete . sebab apa complete ? sebab ada senarai blog (bloglist) di sidebar , post terkini , dan followers yana sebanyak 483 . ayuh korang , naikkan followers yana 💪 💪 . farah tengok yana ni suka join segmen dan GA . goodluck yana 💞


-------------------------------------------------------------------------------------------


thankyouuu sudi join GA farah tempoh hari . maaf sangat-2 . lepasni farah akan selalu bukak message request di fb . haha pengajaran sangat ni . korang pun sama tau , jangan ulang kesilapan farah . mana tahu message tu penting . hihiii

Image result for sorry tumblr

much love, 
faradila ♥




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Happy Eid Syawal 2017
  • FAREWELL DSA JULY '15 ♥
  • Tips Menjaga Hati
  • Majlis Malam Mesra PPKK & KLPM
  • Penang Hill with Love
  • Back to Hectic Week
  • donee presentation ☺
  • Journey Dental Surgery Assistant ( finale )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 7 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 6 )

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!