De Webmistress ♂
FAREWELL DSA JULY '15 ♥
Thursday, June 15, 2017 • 4:48 PM • 3 comments





Assalamualaikum ..
After a long time now here I am . busy belajar dik non oiiii hahaa . sekarang dah freee hehee .
kalau ikutkan sekarang still dekat kolej tau , tapi Alhamdulillah rezeki dapat balik awal . terima kasih kepada pengajar yang berusaha minta dekat orang atasan supaya batch kami pun boleh balik awal macam course yang lain ihikkkk .



Finally , dah sampai ke penghujung sebagai seorang student . seronok memang seronok tapi sedih jugak . rindu dengan kengkawan yang dari seluruh negeri . kalau yang semenanjung pun taktahu boleh jumpa ke tak lagi lepasni, inikan pula kengkawan dari Sabah dan Sarawak .last day memang rasa kalau peluk tu taknak lepas dah , sebab memang rasa takkan jumpa lagi . orang Sabah Sarawak ni memang baik-2 .

rindu jugak dengan kehidupan dekat kolej ni . iyelah , boleh keluar jenjalan haha . lepastu boleh la bangun tido pukul berapa pun tak kisah sebab takde sapa nak bising-2 hehee . kalau kat rumah kena disiplin sikit (anak dara kan) . then , boleh tengok movie ke atau buat lah sesuka hati hgpa takde sapa hirau pun . itu adalah kehidupan bebas yang aku terlalu rindu .

there's my friends yang aku takkan lupa sampai bila-2 . and here my Farewell's speech for them .

Image result for farewell tumblr quotes
👯 Farhana Hawari

Image result for friendship tumblr quotes

Ana ,terima kasih untuk segala kenangan yang kita created . sory sebab terasa dengan hang haritu . I know I should not felt like that. hang dah macam adik aku walaupun umur kita sama . terima kasih sangat-2 sebab banyak tolong time PLA . hope kita boleh jumpa lagii lepasni InsyaAllah .



👩 Wan Nur Fatin
Image result for friendship tumblr quotes

the best roommate I ever had . terima kasih fatin always took care for me. terima kasih selalu tanya pasal order makanan ..terima kasih banyak-2 tak pernah lupakan kami . walaupun 18 bulan terpisah , but still contact each other . bila balik kolej , still together . I'm so blessed cause I have a friend like you . thankyouu fatin . even lepasni kita taktahu bila kita boleh jumpa, I hope you don't forget all the memories that we had .


👰 Yaya



Yaya, sory sebab perkenalan kita singkat sangat . mula-2 jadi roommate , bilik lebih banyak "krik krik" dari suara kita . and lama-2 , yaya dah banyak cakap .farah pun dah banyak cakap .baru kita kenal hati budi masing-2 .kita tengok movie sama-2 😀 . terima kasih caring dekat roommate awak nih .
Goodluck in everythings you do . jangan selalu sedih-2 . I feels loser sangat when you cried and I couldn't do anything to make you happy then .sorry yaya 😡 selalu ingat , perempuan baik untuk lelaki yang baik . dan sebaliknya . I know you're a good girl . and the best will come to you someday 👍

👭 Wanee, Nadia, Amiera, Farah, Anis
Image result for friendship tumblr quotes

terima kasih sudi berkawan , sudi menjadi kawan yang baik .yang sentiasa tunggu kalau nak pergi mana-2 .terima kasih banyak membantu study sama-2 sebelum exam .terima kasih jadi cikgu yang tak penat nak explain dekat saya yang "lambat" ni 😢 .terima kasih banyak-2 . harap kita berjumpa lagiii 💝


Image result for friendship tumblr quotes

awwwww, sedih laa . I don't have any words left to describe how much I miss all de memories .how much I love they all , even just 6 months .Thankyouu Allah kenalkan saya dengan orang yang baik-2 . terima kasih kerana dikelilingi oleh orang-2 yang sangat prihatin dan caring 💛

Image result for farewell tumblr quotes


Image result for farewell tumblr quotes

love,
faradila ♥



PAST
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Tips Menjaga Hati
  • Majlis Malam Mesra PPKK & KLPM
  • Penang Hill with Love
  • Back to Hectic Week
  • donee presentation ☺
  • Journey Dental Surgery Assistant ( finale )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 7 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 6 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 5 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 4 )

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!