De Webmistress ♂
Majlis Malam Mesra PPKK & KLPM
Monday, April 24, 2017 • 10:58 AM • 3 comments

21/04/17 ❤

It's GALA NIGHT .hehehe .our college buat dinner di Hotel St Giles Wembley tak jauh pun dengan college . and depan Mall je hahaha ( i think Perangin Mall or Komtar , I'm not sure)

seminggu sebelum dinner , kitorang yang gegirls ni , sama naik lah dengan boys semua pakat kalut dok cari baju nak pakai dinner . tema pulak RETRO MAGICAL . ada idea ke nak matchingkan retro and magical camne ? haha . cari baju , beli alat make up . iolls yang tak pandai make up pun dah terjebak dengan alat make up nih . and ada akak batch kitorang ambil bayaran untuk make up .wahhh boleh buat business pulak hehehe . and sehari sebelum dinner mostly semua gegirls try conteng-2 muka . (including me 😁)

kami ada dua trip bas . bas pukul 5 dan bas pukul 6 . sepatutnya habis kelas dah diawalkan sejam iaitu pukul 4 and aku naik bas pukul 5 , which means hanya 1 jam je nak bersiap .. wooww hebat . hahaha . but luckily our assistant penghulu lepaskan awal ,dalam pukul 3 suku dah boleh naik hostel . ada masa nak mandi , bersiap and solat .redha je conteng muka tu memikirkan bas and tengah bersiap tu pun dah dengar bunyi bas .




sampai dekat hotel tu and lepak-2 kejap luar dewan , tangkap gambar sebagai kenangan , then masuk dewan tu pukul 8 . baru start acara . sempat lah nak pegi solat maghrib . jenuh tahan kentut and pegi tandas sebab nak jaga wuduk punya pasal hahahaa .



pukul 8 tu pun baru nak mula acara , bukannya boleh makan dah . aihhh orang lapaq dah kot . kul 9 baru leh makan .emmm taktahu nak complain ke nak apa ni , tapi kenapa makanan hotel mostly tak sedap ? memang orang kaya tak makan makanan yang sedap-2 eh? hahaha kesiannya em . bayar rm80 tu pun dikurangkan dari rm100  tapi apa yang boleh makan nasi goreng je , sedap lagi nasi goreng tepi jalan makcik-2 buat .


ada persembahan dari JP JT and DSA but DSA our course lah yang paling gempak , bukan nak naikkan course sendiri but it's fact hahaha . then , cabutan bertuah . em iollss tak bertuah lah . but we got earphone free . kihkih .and kemuncak , KING & QUEEN of the night and PRINCE & PRINCESS of the night . king and queen for the stafff yang pakai gempak and ikut tema . the prince and princess dua-2 dua-2 dari course DSA .wahhhhhhhhh iolsss bangga ngat .hihihi . tapi princess yang menang tu pakai kebaya sama macam iolss . dorang tak nampak i kot kihkihkih .upset sikit .

roommate iteeee



le girls yang selalu bersama dalam kelasss

kakak sayangggggg

with anaaa

always stuck with 'em

ibuuuu ♥

actually banyak sangat gambar yang nak post and tunjuk kat korang tapi em em takkan nak letak satu album pulak kan hehehe . emmmmmm

okay time to go home and get a rest. penat dah makkkk 😯

life brings tears, smiles and memories. the tears dry, the smiles fade, but the memories last forever ★




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Penang Hill with Love
  • Back to Hectic Week
  • donee presentation ☺
  • Journey Dental Surgery Assistant ( finale )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 7 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 6 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 5 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 4 )
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 20
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 3 )

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!