Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Penang Hill with Love




Assalamualaikumm ❤

08/04/17 💞
Weekend kan , so kitorang pun ambik peluang ni pusing-2 Penang 😄

kami keluar dari hostel pukul 10.30 lebih kurang .first destination ke Komtar menggunakan perkhidmatan GRAB CAR . senior dah kann , tak nak dah lah memenatkan diri naik RAPID . hahaha berlagaknyaa . but seriously I prefer Grab Car lagi walaupun kena keluarkan duit lebih sikit sebab bila naik Rapid ni penat sikit lah nak terkejar-kejarkan masa bas , nak menunggu lagi ,rugi masa sikit lah . first car yang kitorang naik driver nya chinese . ramah .first tu takut jugak lah sebab banyak kan kes viral pasal driver grab car and uber yang problem sikit . tapi kami bertiga, InsyaAllah takde pape hehee .



kitorang turun di Komtar .tapi situ ada 3 mall yang link each other .jenjalan kawan nak beli kasut for dinner nanti. so lepas pegi Komtar, pegi Perangin Mall then makan di food court 1st Avenue . makan bihun tomyam dia sedapp .hihiii

luv me luv me 
say that you luv me 😃




lepas solat , kitorang terus plann nak pegi Bukit Bendera since 3 bulan awal dulu tak pernah berjalan memane kan so ni lah peluangnya . last minute plan then terus pegi sana gunakan Grab Car lagi haha .nasiblah tak payah nak beratur lama sangat . naik train , ya Allah telinga ni bengangggg , sakit sangat . tapi bila sampai atas , view dia sangat cantik . banyak gak lah tempat nak bergambar cantik-2 . tapi Dwarf House kena bayar , memang tak lah nak masuk . haha . so kitorang pegi bergambar dekat tempat yang tak payah kena duit . kihkihkih ,




Penang Hill sudah,
di sisi awak bila pula ?
eh eh 😺


pendengar cerita dongeng purba kala yang setia 🙇

eh eh sis tak sampai 💢




jodoh, kenapa jauh sangat ?
susah nya nak capai 😯💋💋



Penang Hill ataupun Bukit Bendera sekarang ni kan famous dah . dengan tempat bergambar yang cantik seakan akan dekat Korea tu .siap ada love lock bagai . tapi tarikan lain lagi yang buatkan aku rasa nak sangat pegi sini sebab ICE CREAM yang famous amos niiii hihiii . okay craving satisfied . DONE Yeayyyyyy 😎



pukul 6 lebih nak dekat kul 7 gak lah kitorang gerak balik .lepasni kita cari port lain pulak eh hahha .emm, korang ? apa lagi eh tempat yang best dekat Penang ? suggest sikit 😝

love,
faradila ♥

Labels: ,



Blogger Mat Jo said...

makan apa tu, macam menarik je, :)

 
Blogger jieha nasir said...

sekarang ni nak kemana naik grabcar je senang. harga pun boleh tahan. share2 je hahahaha

 

Post a Comment