De Webmistress ♂
Journey Dental Surgery Assistant ( finale )
Saturday, March 25, 2017 • 1:47 PM • 4 comments

 Appreciation Post .

Bismillah. Assalamualaikumm .Alhamdulillah dapat juga habiskan update entry . I'm in rush because esok dah nak balik kolej , then wifi takde so memang tak boleh nak update dah . thankyouu guys yang sudi comment and read my Practical Journey ni sampai habis .

170316 - tarikh akhir practical di Taiping . there's so many memories that I can't captured all . Le' staff and doctors appreciated us .tak boleh nak gambarkan macamana gembira dan terharu plus sedih bila orang hargai kita .

23-12-16
mula-2 sekali di celebrated oleh Pediatric Team .previous entry ada mention here ♥ . terima kasih banyak-2 sudi buat farewell party buat kitorang walaupun kecik je (boleh panggil party ke kalau gitu hahaha) . there's a Cake and Domino's Pizza .plus some photos to remembered .hihiii



28-02-17
second from Restorative Team . Doc Samihah iaitu Doc Pakar yang nak celebrated kitorang . Alhamdulillah . dia siap datang ke KP Taiping ,pick up me, and rush to Taiping Mall .we had a lunch together at Kenny Rogers .and she gave us Two Slices of Cake ,Secret Recipe . thankyouu doctor and staff . Kak Za and Kak Zai . we truly appreciated it .



16-03-17
we had a lunch with ENDOP DOCTORS at McD Taiping .they wanted to celebrated us too . thankyouu doctors . walaupun sekejap je dengan doctor-2 tapi dorang still nak raikan kitorang which is we truly thankful for that . 


opss, tak habis lagi untuk hari ini . petang pulak KP Taiping celebrated kitorang . Ya Allah , ini memang tak sangka langsung . we seriously ingat dorang takkan sambut kitorang sebab em em hahaha . memang rasa nak keluar dari taiping ni cepat-2 ,seminggu sebelum habis practical memang terasa lambat sangattt . tapi bila dorang sambut cemni, rasa terharu dan sedih pulak nak habis praktikal nih . walaupun kecil je jamuan tapi besar sangat bagi kitorang. terima kasih KP Taiping, tempat kitorang mula-2 mencari ilmu .from ZERO and now we LITTLE HEROES . hehehe and thankyou En Firdaus, our Supervisor (U22) for the gift .tudung ni cantik sangat ...





17-03-17
Kak Adda, staff Dsa Ortho belanja kitorang lunch dekat Secret Recipe . Kak Adda ni kitorang dah anggap dia macam akak sendiri dah . selalu lepak dalam surau , sebab kitorang suka tidur dalam surau sebelum solat zohor hehe .oppss ni port rahsia kami haha . Kak Adda suka keluar ngan kami hari jumaat . thanks Kak Adda for the lunch treat . we gonna miss you so much .





and these all gifts yang kami dapat . 3 je tapi sudi memberi dan menghargai itu adalah hadiah yang paling bermakna sebenarnya . and all memories that we had ,even we don't realized is true gift actually .

tudung dari En Firdaus, gelang dari Kak Adda, bekas kecil dari Kak Puva

 thankyouu all staff LMS ( Larut Matang Selama ) . terima kasih tak pernah jemu mengajar .tak lokek dengan ilmu yang ada .akan kami ingat semua ilmu yang diberi masa jadi staff nanti .


last punch card as student.
17:16, I'm officially ex-student KP Taiping 
hahahahahahaha

love,
faradila ♥






PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 7 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 6 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 5 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 4 )
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 20
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 3 )
  • Surat Buat Ana
  • Journey Dental Surgery Assistant (part 2)
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 19
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 18

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!