De Webmistress ♂
Tips Menjaga Hati
Sunday, April 30, 2017 • 10:04 PM • 5 comments


Bismillah .Assalamualaikum . . .

haiii readers . lama jugak en tak update ✌

Image result for relationship tumblr

harini nak share tips menjaga hati perempuan . wah wah jadi pakar motivasi pulak itee kan . takde lah , saje nak share memandangkan ramai lelaki sekarang hanya pandai nak bagi pickup line CHIA CHIA CHIA je time nak memikat dulu tapi tak pandai nak mengekalkan bunga-2 di hati awekss korang tuh .
tak susah sebenarnya hangpa nak jaga .kalau hangpa tu jenis tak romantik ka caring ka cuba la cari cara nak jadi caring and romantik . jangan la masa nak ngorat ja jadi romantik call pagi petang siang malam tapi bila dah dapat hm busy lah itu lah ini lahh . takmauuu la lagu tu nohhhh .

Image result for relationship couples tumblr

👉 SELALU PUJI
best kan bila dapat pujian . "awak comel la harini". "awak pakai cantikkkkkk sangat.sukanya tengok awak macamni".
selalu la puji . jangan la pulak awek hangpa dok depan mata tapi pi komen awek orang pulak kat instagram. nak penabohhh cuba buat 👊💢

Image result for relationship couples tumblr

👉SELALU TEXT
yang ni wajib naa . "good morning sayang". pagi tu confirm dia mandi tak basah sebab nak reply text hang 😉

Image result for tumblr gifts for her

👉BAGI PENGHARGAAN
maksud ceq kat sini apa salahnya sekali sekala hangpa ajak dia keluar ,belanja dia makan .belikan dia hadiah .takpayah mahal-2 . hangpa beli benda dari kedai ECO RM2 pun dia dah senyum melerekkkkk bukak mulut besaqq-2 sampai takmau tutup . tak cukup tu , pi canang kat instagram kat twitter pakwe beli hadiah kat dia . padahal dia taktau hadiah tu dari kedai rm2 . takpaa lah tipu sunat sekali sekala nohh 😜

Image result for relationship couples tumblr

👉PUJUK
dah nama perempuan, merajuk tu memang tak boleh lari . setengah perempuan tak suka dipujuk bila merajuk . haihh tu perempuan ka apa ? kalau awek hangpa taknak dipujuk bila merajuk , check lah kot-2 hangpa couple dengan pondan ka 😛
tapi kalau aku , aku nak dipujuk sebab rasa macam "diriku begitu berharga" wahh gitewwwww . bukan nak mengada . apa salahnya hangpa call awek hangpa tanya ada masalah ka ? kenapa macamni ? bie ada buat salah ke ? bie minta maaf sayangggggg~ . jangan pulak hangpa cakap "walaupun bie tak buat salah pape tapi bie nak minta maaf kalau bie salah" . haaa pakaiiii merajuk lagi la awek hangpa . tak payah nak mention hangpa takdak salah . kawan tengah panas membara tu lagi nak cucuh . TAK SEMUA perempuan macamni aku tegaskan sekali lagi tapi KEBANYAKAN perempuan memang macamni . tapi kalau cara hangpa pujuk tu tak kena , kemungkinan lagi menjauh awek hangpa . hati-2 naaa

Image result for relationship couples tumblr

👉CARING
cuba lah jadi caring and romantik sikit . hangpa nak buat dia jadi bini kan ? bukannya nak couple putus .

Image result for relationship tumblr

memang semua pasangan ada kekurangan dan kelebihan tersendiri . tapi tak salah kan cuma berubah dan memahami pasangan ? tak susah pun .kalau korang memahami awek korang ni hidup korang pun akan aman

Image result for relationship tumblr

nak baca lebih , tekan link bawah . suka ngat penulisan beliau hehee .
credit to : http://nurul-izwa.blogspot.my/2014/11/tips-jaga-hati-perempuan-wahai-lelaki.html
peace ,
faradila ♥


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Majlis Malam Mesra PPKK & KLPM
  • Penang Hill with Love
  • Back to Hectic Week
  • donee presentation ☺
  • Journey Dental Surgery Assistant ( finale )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 7 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 6 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 5 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 4 )
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 20

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!