Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Happy Eid Syawal 2017




Assalamualaikum .. Happy Eid everyone ✌ okayy too late to wish 👉👈

before that , I would like to invite all readers to visit my new BLOGSHOP https://closetloversfff.blogspot.com .also, our ig: @closetlovers_fff  support our business guys 💃


how's your RAYA ? meriah ke tidak ? macam sebelumnya ke ? I think Raya kalinii berbeza sebab yelah dh besar kan , dah faham apa erti raya , bukannya duit raya semata mata hahaha  (tapi kalau nak bagi iolss terima jak 😂)

payung gambaq laa sikit nohh 💘

👏 1st Eid



lepas bergambar, pusing-2 kampung .beraya sampai malam 💪

👏2nd Eid
kita takdak gambaq .beraya di kampung abah 😜

👏3rd Eid

buat open house kecil-2 je . setengah open je tu hahaha .


thanks korang . dari sekolah sampai sekarang .
walaupun takde masa nk berjumpa 😖

👏4th Eid





ini sepupu dari KL balik kampung . jarang-2 berjumpa . lanje sikit boomerang kami 💃💃

👏7th Eid

saje-2 pegi taman tasik shoot sendiri gambar . tapi tk pakai baju raya pun . baju pegi kenduri 😛



👏8th Eid

pergi ziarah kawan baru lepas bersalin . sebaya kita dh ada anak dh , kita bila lagi ? hahaa gatai noh


Baby Ayra 👶


alang-2 dah ada kpg, pergi beraya rumah cikgu sekolah rendah . roger-2 geng yg ada kt kpg, then last minute without any plans , berkumpul di rumah cikgu . barulah dapat berjumpa dengan semua. besaq-2 dah hahaha  




thanks for reading. tak habis-2 dengan entry panjang . aihhh hahaha .






Happy Eid,
faradila ♥








Blogger ANIS NABILAH said...

segak bergaya berwarna hijau :D

 
Blogger Noor Azlan said...

Banyaknya kumbang... hihi... apa2 pun selamat hari raya Farah....

 
Blogger Ainim Suju said...

selamat hari raya

 

Post a Comment