De Webmistress ♂
Happy Eid Syawal 2017
Monday, July 3, 2017 • 12:47 PM • 3 comments


Assalamualaikum .. Happy Eid everyone ✌ okayy too late to wish 👉👈

before that , I would like to invite all readers to visit my new BLOGSHOP https://closetloversfff.blogspot.com .also, our ig: @closetlovers_fff  support our business guys 💃


how's your RAYA ? meriah ke tidak ? macam sebelumnya ke ? I think Raya kalinii berbeza sebab yelah dh besar kan , dah faham apa erti raya , bukannya duit raya semata mata hahaha  (tapi kalau nak bagi iolss terima jak 😂)

payung gambaq laa sikit nohh 💘

👏 1st Eid



lepas bergambar, pusing-2 kampung .beraya sampai malam 💪

👏2nd Eid
kita takdak gambaq .beraya di kampung abah 😜

👏3rd Eid

buat open house kecil-2 je . setengah open je tu hahaha .


thanks korang . dari sekolah sampai sekarang .
walaupun takde masa nk berjumpa 😖

👏4th Eid





ini sepupu dari KL balik kampung . jarang-2 berjumpa . lanje sikit boomerang kami 💃💃

👏7th Eid

saje-2 pegi taman tasik shoot sendiri gambar . tapi tk pakai baju raya pun . baju pegi kenduri 😛



👏8th Eid

pergi ziarah kawan baru lepas bersalin . sebaya kita dh ada anak dh , kita bila lagi ? hahaa gatai noh


Baby Ayra 👶


alang-2 dah ada kpg, pergi beraya rumah cikgu sekolah rendah . roger-2 geng yg ada kt kpg, then last minute without any plans , berkumpul di rumah cikgu . barulah dapat berjumpa dengan semua. besaq-2 dah hahaha  




thanks for reading. tak habis-2 dengan entry panjang . aihhh hahaha .






Happy Eid,
faradila ♥








PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • FAREWELL DSA JULY '15 ♥
  • Tips Menjaga Hati
  • Majlis Malam Mesra PPKK & KLPM
  • Penang Hill with Love
  • Back to Hectic Week
  • donee presentation ☺
  • Journey Dental Surgery Assistant ( finale )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 7 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 6 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 5 )

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!