Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



donee presentation ☺




Bismillah . Assalamualaikum guysss ;)

dah masuk minggu kedua . apa perasaan sis ? sis nak bagitahu yang sis kat sini legaaaaaaaaa sangat-2 hahaha . sebabnya sis "DONE" presentation untuk kerja projek . heheeee Alhamdulillah .


tengoklah ni . kena present dalam auditorium yang besar macamni for the first time .mau tak ketaq kaki tangan silap-2 kepala pun bergegaqq



ada gaya tak ? hahaha .Alhamdulillah .lantak pi lah dengan soalan penilai yang entah pape tu . malas nak ingat dah . janji dah lepas hihiii



ni muka-2 manusia dah lepas presentation 
nampak tak happy nya tu ? hoho

dah selesai presentation , lepasni fokuskan diri untuk final exam dan ospe ye cik kak . awak tu datang kolej bukan nak ber HOLIDAY ye, ingat sikit tanggungjawab tu . "emm baik😭"

doakan semoga Farah 'Adila sentiasa baik-baik je di tempat orang , dan diberi kesihatan yang baik"

p/s : dah start selsema tapi gagahkan diri and bisik dalam hati " AKU TAK DEMAM. AKU KUAT" 



love,
faradila ♥



Blogger Mat Jo said...

tahniah sebab berjaya mengharungi presentation, :)

 
Blogger I am LZ said...

Well done Farah..
Bukan senang buat public presentation tau.
Keep it up dear..

 

Post a Comment