De Webmistress ♂
donee presentation ☺
Saturday, April 8, 2017 • 10:54 PM • 1 comments


Bismillah . Assalamualaikum guysss ;)

dah masuk minggu kedua . apa perasaan sis ? sis nak bagitahu yang sis kat sini legaaaaaaaaa sangat-2 hahaha . sebabnya sis "DONE" presentation untuk kerja projek . heheeee Alhamdulillah .


tengoklah ni . kena present dalam auditorium yang besar macamni for the first time .mau tak ketaq kaki tangan silap-2 kepala pun bergegaqq



ada gaya tak ? hahaha .Alhamdulillah .lantak pi lah dengan soalan penilai yang entah pape tu . malas nak ingat dah . janji dah lepas hihiii



ni muka-2 manusia dah lepas presentation 
nampak tak happy nya tu ? hoho

dah selesai presentation , lepasni fokuskan diri untuk final exam dan ospe ye cik kak . awak tu datang kolej bukan nak ber HOLIDAY ye, ingat sikit tanggungjawab tu . "emm baik😭"

doakan semoga Farah 'Adila sentiasa baik-baik je di tempat orang , dan diberi kesihatan yang baik"

p/s : dah start selsema tapi gagahkan diri and bisik dalam hati " AKU TAK DEMAM. AKU KUAT" 



love,
faradila ♥



PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Journey Dental Surgery Assistant ( finale )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 7 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 6 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 5 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 4 )
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 20
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 3 )
  • Surat Buat Ana
  • Journey Dental Surgery Assistant (part 2)
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 19

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!