De Webmistress ♂
Back to Hectic Week
Saturday, April 8, 2017 • 10:58 PM • 3 comments


Assalamualaikum . bismillahhh . boleh juga update walaupun sekarang sedang berada di HOSTEL yang indah permai ni . poyo sangat 😛

                                                


dah seminggu di sini . daftar masuk hostel Kolej Latihan Pergigian Malaysia pada hari ahad 26/03/17.
hmm bertukar roommate . betullah pihak kolej ni tepati janji . dorang cakap nak bagi random roommate dekat kitorang sebelum keluar ke PLA dulu . baru ingat nak duduk dengan roommate dulu . apakan daya , terpaksalah kita berpisah Soulmate 😡 tapi roommate baru pun not bad . cuma belum kenal hati budi lagi . takpe, slow-2 (sedaya upaya positif kan diri 😖

                                                                    Roommate lama

minggu pertama ni kebanyakannya taklimat . biasalah dah lama tak balik kolej . duduk dulu pun 3 bulan je , mana lah nak ingat selok belok dan peraturan kolej . yang ingat jalan nak pegi Dato Keramat belakang Hospital Pulau Pinang nak beli makanan hahaha .



hari sabtu 1/4/17 kolej boleh pulak buat April's Fool . kacau orang pukul 12 malam buat fire drill . Allahuakbar . nasib baik aku dah selesai cuci muka . kalau tidak dengan buih-2 tu aku lari keluaq bilik .dengan bomba nya siap datang . ingatkan main-2 je .pukul 2 pagi baru dapat balik bilik . oke syabas kolej :/

                                                                   Roommate baru

minggu ni dah start group presentation .kecut perut sangat memikirkan . bukan apa, takut gugup dan presentation membosankan . plus, takut tak boleh jawab soalan-2 dari kengkawan and penilai . aku kena present hari selasa depan . doakan Farah 'Adila dapat bentang dengan yakin dan diberi kekuatan sampai akhir presentation . Aminnn.

p/s : esok test Farmakologi . doakan aku guys .



till meet again,
faradila ♥





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • donee presentation ☺
  • Journey Dental Surgery Assistant ( finale )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 7 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 6 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 5 )
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 4 )
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 20
  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 3 )
  • Surat Buat Ana
  • Journey Dental Surgery Assistant (part 2)

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!