Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Back to Hectic Week




Assalamualaikum . bismillahhh . boleh juga update walaupun sekarang sedang berada di HOSTEL yang indah permai ni . poyo sangat 😛

                                                


dah seminggu di sini . daftar masuk hostel Kolej Latihan Pergigian Malaysia pada hari ahad 26/03/17.
hmm bertukar roommate . betullah pihak kolej ni tepati janji . dorang cakap nak bagi random roommate dekat kitorang sebelum keluar ke PLA dulu . baru ingat nak duduk dengan roommate dulu . apakan daya , terpaksalah kita berpisah Soulmate 😡 tapi roommate baru pun not bad . cuma belum kenal hati budi lagi . takpe, slow-2 (sedaya upaya positif kan diri 😖

                                                                    Roommate lama

minggu pertama ni kebanyakannya taklimat . biasalah dah lama tak balik kolej . duduk dulu pun 3 bulan je , mana lah nak ingat selok belok dan peraturan kolej . yang ingat jalan nak pegi Dato Keramat belakang Hospital Pulau Pinang nak beli makanan hahaha .



hari sabtu 1/4/17 kolej boleh pulak buat April's Fool . kacau orang pukul 12 malam buat fire drill . Allahuakbar . nasib baik aku dah selesai cuci muka . kalau tidak dengan buih-2 tu aku lari keluaq bilik .dengan bomba nya siap datang . ingatkan main-2 je .pukul 2 pagi baru dapat balik bilik . oke syabas kolej :/

                                                                   Roommate baru

minggu ni dah start group presentation .kecut perut sangat memikirkan . bukan apa, takut gugup dan presentation membosankan . plus, takut tak boleh jawab soalan-2 dari kengkawan and penilai . aku kena present hari selasa depan . doakan Farah 'Adila dapat bentang dengan yakin dan diberi kekuatan sampai akhir presentation . Aminnn.

p/s : esok test Farmakologi . doakan aku guys .



till meet again,
faradila ♥





Blogger Mat Jo said...

bakal jururawat la nie, :)

 
Blogger Zizie Zack said...

belajar elok2 tau.. hee :D

 
Blogger I am LZ said...

Salam perkenalan Farah..
Cantik beruniform putih, smart.
All the best to you.. :-)

 

Post a Comment