Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



REVIEW Beauty Of a Birth (korean drama)



Image result for beauty of a birth


Assalamualaikum .. malamm korang ❤ em tetibe rasa nak review drama pulak . drama ni start tengok lepas balik dari college .ni pun sebab kawan tengok dalam kelas .eh handsome pulak actor dia haha . balik rumah terus follow drama ni .

BEAUTY OF A BIRTH

pelakon: Joo Sang Wook, Han Ye Seul, Jung Gyu Woon, Wang Ji Hye .
rating: 9/10

mengisahkan Fatty Women bernama Sa Geum Ran yang dikhianati oleh suami sendiri (Lee Kang Joon) . Suaminya mempunyai kekasih gelap iaitu Gyo Chae Yeon dan cuba membunuh Sa Geum Ran dan merampas harta. Sa Geum Ran berjumpa dengan Han Tae Hee yang disangkanya Doktor Plastic Surgery dan ingin mengubah dirinya head to toe .Sa Geum Ran mengubah namanya menjadi Sara .Sa Geum Ran inginkan kembali Lee Kang Joon dan merancang strategi bersama Han Tae Hee yang juga ingin merosakkan perkahwinan tersebut kerana Gyo Chae Yeon ialah crush dia 👅 .tetapi apabila Sa Geum Ran mengetahui kejahatan suaminya, Sa Geum Ran ingin membalas dendam.macam-2 yang dia dan Han Tae Hee lakukan dan dalam tak sedar, Han Tae Hee mula sukakan Sa Geum Ran. 

haa nak tahu lagi tengok la sendiri ye :)
tak rugi lah tengok drama ni . comedy romantic 😍 


ost drama ni yang paling best lee ha na (dazzling) 💗

saya tengok di hard disk . korang boleh kot online 😊

bye,
faradila ❤





Labels: ,



Blogger Siqah Hussin said...

Siqah DNF drama ni. Tengok sampai episod 6 je. ENtah kenapa walaupun minat dengan pelakon wanita dan lelaki. Maybe sebab banyak lagi drama lain kot. hii.

btw, Siqah follow sini. Salam perkenalan Farah =)

 

Post a Comment