Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



#FarahTurns21 ♥




Bismillah ... Assalamualaikum guys .

Alhamdulillah yaAllah . 21 tahun dah hidup  semoga Allah panjangkan umur Farah untuk menunaikan kewajiban sebagai seorang muslimah dan sempat bertaubat ke jalan-Nya .

tapi birthday kalinii berbeza rasanya . walaupun takde kek, tapi rasa happy sangat . mungkin sebab adanya insan tersayang: Family, Tunang, dan kengkawan ingat birthday kita ❤

tepat 10 July, tengah otp ngan cik tunang tetibe dia nyanyi " Happy Birthday to you.... 🎶" .tengok jam , dah 12 A.M 🎈🎈 habis otp , family pulak wish . happy lah dah 21 pun still ada yang wish .maknanya tak tua lagi lah kan hehehek .


#WishesOfTheDay
🎇🎆🎇🎆
rata-rata wish yg dapat adalah "LOVEYOU"
thankyou so much for loving me ,
iloveyouguys too 💕💕

tapi wish yang paling menyentuh hati adalah 

Allah, kabulkanlah doa sahabatku ini.
dan kembalikan doa ini kepadanya juga 
Iloveyousomuch Buddy 🍒

and tiba masa untuk gifts ★★


from : Family ☆☆
ordered sandwiches 
takde kek dah besaqqq 😃


#BirthdayTreat
akak masakkan nasi tomato ,
and sandwiches yang order tadi .


Hadiah awal sehari .
thanks for sacrifice your time 💃
and layankan aje mengidam nak hiking ni 😋


and reward to self :
HIKING TO BUKIT LARUT 
yeayyyyyyy 💪 💪 💪
next entry about hiking ye 😇
and other reward :
SAKIT KAKI 💫💫💫💫
jalan serupaa robot dah ni lahaiiiiiii 💤💤


Thanks guys for wished my birthday , I'm really appreciated it . Iloveyouguys 💓💓

ohh yaaa, before ended it , I would like to invite all to visit my ONLINESHOP

handbag murah, blouse, dress, kain pasang, jam, gshock .barangan lelaki juga wanita
 💞💞💞
semoga Allah murahkan rezeki Farah 'Adila 
😇


terima kasih semua,
faradila ♥


Blogger ✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Selamat hari lahir

 
Blogger Noor Azlan said...

Selamat Hari Lahir Farah...

 
Blogger Siqah Hussin said...

Happy birthday Farah!

 
Blogger Eyqa Zq said...

Happy birthday Farah ^^

 
Blogger Eeiou _ said...

Happy belated birthday dear ❤

 
Blogger Aina Akmal said...

Happy belated birthday sys :)

 
Blogger Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

happy belated birthday Farah...semoga diberkati, dirahmati dan dimurahkan rezeki dan menjadi anak yg solehah kepada orang tua..

 
Blogger Mohd Noor Shawal said...

jemput join segmen shawal.. :)

http://www.mohdnoorshawals.com/2017/07/segmen-bloglist-bulan-zulkaedah-1438h.html

 
Blogger JAMIL HASHIM said...

SWEET BLOG

SINGGAH 23 SYAWAL 1438

https://belogsjm.blogspot.my/2016/10/follow-me.html

 

Post a Comment