De Webmistress ♂
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 20
Monday, March 20, 2017 • 10:52 AM • 3 comments


haiii Assalamualaikum . puasnyaa nak habiskan cabaran ni . i think i tk boleh la nak habiskan challenge ni .dah nak balik kolej dalam beberapa hari lagi :( . but I tried my best .

Challenge : Cikgu paling BEST di Sekolah

I don't have my favourite teacher but I will list teachers who always in my mind until now.


  • Cikgu Normah (primary school)
cikgu BM . I don't know why, but I always remembered her. maybe dia guru pertama yang ajar kita ABC .as you know, aku tak rapat dengan cikgu-2 .so maybe cikgu pun tk ingat aku hahaha 

  • Cikgu Norlia (primary school)
cikgu Math. aku suka cara dia mengajar . nak dekat UPSR kan , dia suruh kami semua buat latihan sehari 10 soalan . And guess what , semua orang ikut cara dia . even budak lelaki pun . sampai jadi addicted tau . cikgu tak masuk kelas sebab meeting or cuti pun ,kami akan buat 10 soalan .and bertukar-2 buku latihan yang beli dekat kedai buku untuk penuhkan 10 soalan tu . sampai berkapuh-2 buku hahaa . rasanya tk sampai setengah tahun dah 3 ke 4 buku dah . hasilnya, kami cemerlang Math in UPSR Alhamdulillah . and I'm teaching my little boy this method but why he did not follow that ? arghhhh 

  • Cikgu Zizan (secondary school)
dia pun mengajar Math . but I will story about her personality . orangnya kecik-2 je .and dia cakap lembut je . dia suka senyum .penuh keibuan kalau dia mengajar . and last, dia tak pandai marah :)

that's all :)

babaii,
faradila ♥



PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Journey Dental Surgery Assistant ( part 3 )
  • Surat Buat Ana
  • Journey Dental Surgery Assistant (part 2)
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 19
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 18
  • Marriage Advice
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 17
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 16
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 15
  • Journey Dental Surgery Assistant (part 1)

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!