Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



ThankYou For . . . . . ♥






yeayyyyy ☻ .Akhirnya blog ni dah mencecah 600 followers !
Thankyou so much kepada yang follow walaupun blog ni tk dikenali ramai pun . tapi pelan pelan kayuh la naa hihikk
So, memang dah berjanji dgn diri sendiri kalau ada follower yang ke-600 nak buat satu entry .
sama macam entry yang telah dibuat untuk follower yang ke -500 tekan ini
*bunyi drum* Inilah follower yang ke 600 ---

http://cahayanurlight.blogspot.com . sis, thankyou so much sebab follow blog yang byk kekurangan ni . awak sangat bertuah sebab saya ada nk beri awak something hehee . harap awak suka lah .


ambillah .boleh buat header ke hihik .tapi tak transparentkan sebab tak pandai >.<  . itu pun main main buat je hehe. saya banyakkan warna oren sbb background blognya pun warna oren .

(kalau sape sape nak tempah header silakan .haha) padahal simple nak mati ☺


cantik kan blog sis nih ? jom cepat cepat follow blog ni http://cahayanurlight.blogspot.com . hope sis happy in blogging kayyy ;)

jangan lupa follow farah juga ☺ . tak sabar nak jumpa follower yg ke -700 pulak hihikkk .

by : farah 'adila





Blogger Eka Tikah said...

tahniah utk blog comel ni. hehe

 
Blogger fifie feyca said...

wah congratulation... bestnya rmai follower... keep it up! fighting!!

 
Blogger NARDtheNERD said...

tahniah dear :)

 
Blogger Ninaa Hassan said...

woot woot tahniah farah :)

 
Blogger lightnur said...

terima kasih sis... maaf baru buka blog...

salam ramadhan..
n salam perkenalan...

 

Post a Comment