De Webmistress ♂
ThankYou For . . . . . ♥
Tuesday, June 2, 2015 • 5:07 PM • 5 comments




yeayyyyy ☻ .Akhirnya blog ni dah mencecah 600 followers !
Thankyou so much kepada yang follow walaupun blog ni tk dikenali ramai pun . tapi pelan pelan kayuh la naa hihikk
So, memang dah berjanji dgn diri sendiri kalau ada follower yang ke-600 nak buat satu entry .
sama macam entry yang telah dibuat untuk follower yang ke -500 tekan ini
*bunyi drum* Inilah follower yang ke 600 ---

http://cahayanurlight.blogspot.com . sis, thankyou so much sebab follow blog yang byk kekurangan ni . awak sangat bertuah sebab saya ada nk beri awak something hehee . harap awak suka lah .


ambillah .boleh buat header ke hihik .tapi tak transparentkan sebab tak pandai >.<  . itu pun main main buat je hehe. saya banyakkan warna oren sbb background blognya pun warna oren .

(kalau sape sape nak tempah header silakan .haha) padahal simple nak mati ☺


cantik kan blog sis nih ? jom cepat cepat follow blog ni http://cahayanurlight.blogspot.com . hope sis happy in blogging kayyy ;)

jangan lupa follow farah juga ☺ . tak sabar nak jumpa follower yg ke -700 pulak hihikkk .

by : farah 'adila





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • REVIEW : PILOT CAFE
  • Sanah Helwah ♥
  • Hati Perempuan
  • Jika Itu Takdirku
  • It's Thursday :)
  • It's Okay to Cry
  • Gotta Have Fun !
  • Practical Experienced Sem 1
  • Cuti Sem
  • for you

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!