De Webmistress ♂
It's Okay to Cry
Tuesday, May 5, 2015 • 1:20 AM • 1 comments




Menangis , bukan boleh dibuat buat . Ia datang dgn sendiri .Terus terang aku cakap dulu aku cukup tak suka orang menangis .especially bab cinta . dan aku memang menyesal sangat benci .sepatutnya aku tak perlu ada perasaan gitu . Itu hak masing masing lah nak feeling lebih kan . aku je tak faham orang lagi masa tuh . budak budak lagi . pakwe takde kan so bila kawan nangis sebab pakwe mulalah mengutuk hahaha ;D

tapi sekarang aku mengaku, aku dah menjadi seorang manusia dengan airmata sudah berpisah tiada . Air mata tu peneman setia aku dah . tak kira lah sedih ke, gembira ke , frust depressed exhausted and memacam lagi perasaan lah , air mata akan mengalir . Itulah aku sekarang .

Cry a river if you have to . For me now, kalau kau rasa sedih kau lepaskan jelah . biarlah kau nangis sesorang dalam bilik air pun janji kau lega . kekadang rasa sedih ni tak payah nak bagitahu kat sesapa pun sebab there's no one can understand you . They can listens your problems, lend their shoulder to you cry on but percaya ke dorang boleh amanah dengan apa masalah yang korang story kan ? bukan nak suruh jadi orang yang tak percayakan sesape dah sekarang ni cumanya sekarang ramai dah manusia tak jujur . tikam belakang . that's why aku keep pendam sendiri sampai mereput .

satu satunya yang kau boleh percaya sekarang ni cuma Allah . itu je harapan kau .kau takkan dapat selesaikan masalah kau dalam masa itu juga tapi percayalah kelegaan yang kau rasakan itu lain tau . lain sangat . Cry if it helps you to breathe again, menangislah di tikar sejadah, ketika kau sujud, mengadulah apa kau nak ceritakan, Dia Maha Mendengar . trust the faith most important . Allah tak janji akan selesaikan kekusutan kau secepat mungkin tapi Dia janji akan beri jalan pada kau pada masa yang sesuai . so keep smile :)

Crying doesn't mean the person is weak . It means that person has a heart <3


now I know why they cry :)


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Gotta Have Fun !
  • Practical Experienced Sem 1
  • Cuti Sem
  • for you
  • Result Short Sem 1
  • My Life in UNIKL RCMP (part 1)
  • Wednesday punya ceritaa
  • Nur Amni Insyirah
  • Happy Mother's Day
  • UPU RESULT ,Alhamdulillah

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!