De Webmistress ♂
Gotta Have Fun !
Wednesday, April 29, 2015 • 10:22 PM • 0 comments



It's been a while . we gather again . Allah je tahu betapa aku rindunya aku dekat mereka :)
biasalah kan bila masing masing dah sibuk belajar .group whatsapp pun muncul jarang jarang je tambah pulak bila budak UITM dan POLI tengah exam week. sekarang dah free katakan , tinggal tunggu result final exam je depa ni . aku ni je nak tunggu bulan 7 sangatlah seksa huhuu. eh ? nak tahu kenapa aku tengah tunggu bulan 7 ? emmmmm kena la tunggu entry seterusnya ;)





Actually aku tak ikut pun depa keluar ni sebab aku kena ambil adik adik dekat sekolah .biasalahhh kena jadi driver tak bergaji pulak :( .tapi lepastu depa tulis kat group suruh datang so lepas ambik adik suruhlah abah hantarkan dekat Taiping Sentral . dapatlah berjumpa walaupun sekejap dgn kesayangan2 hamba ni :)



Memasing muka dah matang . sekejap je kan masa berlalu . terasa macam semalam je kita makan nasi lemak dlm kelas sebab malas nk keluar pegi kantin haha . dan terasa macam semalam juga kita berkumpul ramai ramai dalam kelas sebab biasalah perempuan, gosip kan :D .ini baru sebahagian je . aku harapp kita 12 orang dapat gather lagi sementara hgpa semua tengah cuti sem kan . pls make it real emmmm . rindu sangat kt hgpa ni . huhuk 




madiana, suraya, hazwani, fatin, athirah, wahida, ain, adibah, zatil, farhanim, najihah, farah 



PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Practical Experienced Sem 1
  • Cuti Sem
  • for you
  • Result Short Sem 1
  • My Life in UNIKL RCMP (part 1)
  • Wednesday punya ceritaa
  • Nur Amni Insyirah
  • Happy Mother's Day
  • UPU RESULT ,Alhamdulillah
  • Bunga Sakura

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!