De Webmistress ♂
Hati Perempuan
Thursday, May 21, 2015 • 5:38 PM • 0 comments




Perempuan .
aku seorang perempuan . tetapi kekadang aku sendiri pun tak faham apa yang aku nak .
benarlah kata orang , perempuan sangat complicated .
iye . tersangat sukar untuk difahami . even myself pun rasa give up dengan diri sendiri .
berterima kasih sangat kepada pengarah drama "Hati Perempuan" sebab created that drama .
memang kebanyakan perempuan seperti Yuhanis .tetapi kekadang rasa meluat dan sakit hati juga dengan perangai dia yg keterlaluan tu haha .



perempuan ni bila rasa nak marah bukannya nak fikir dulu . main hentam je . tambah tambah bila cemburu ,sikit pun tk boleh nak cover . mula la nak cakap merapu . haa betul tak perempuan ? takyah nak geleng geleng kepala sekarang sebab aku pun begitu juga hahaha . Allah tu maha Adil. sebab itu Dia pasangkan kita dengan makhluk bernama Lelaki untuk bimbing kita , untuk calm down kan hati kita . sebab dorang boleh berfikir lebih jauh dalam menyelesaikan masalah . kita ni perempuan , memang lagi pandai dr dorang dalam segi education tapi tak boleh nk berfikir secara matang . cuba fikir , kalaulah perempuan diberi kuasa untuk jatuhkan talak , sure dah banyak kali cerai sambung balik hehhee. lelaki pulak bila baca entry ni takyah nk bangga sangat . korang tu bila perempuan tengah marah jangan nk naik angin lagi . nanti perempuan jadi meroyan hahaha . make sure lepastu pujuk balik . bukan kitorang nk apa sgt pun , just give attention to us, that's will make our day :)



perempuan susah nak move on . memang susah . bila dah jumpa orang yang boleh buat dia ketawa sepanjang hari ,buat dia terfikir kan kau setiap masa , memang lah susah untuk tinggalkan . bila fikir balik memang bodoh menunggu sesuatu yang tak pasti padahal di sebaliknya lelaki yang buat kau tergila gilakan sudah temui orang lain . stupido much much !



Girls are sensitive . they overthink every little thing and they care way more than they should.
really ........ ahhh memang tak boleh nk ubah semua ni . aku ingatkan aku sorang je yang berperangai buruk macamni tapi bila tengok org buat moment ke status ke rupanya ini adalah girls fact .its because we love so much that makes we act like that .

perempuan adalah seperti kanak kanak yang tak pernah dewasa.

goodbye .




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Jika Itu Takdirku
  • It's Thursday :)
  • It's Okay to Cry
  • Gotta Have Fun !
  • Practical Experienced Sem 1
  • Cuti Sem
  • for you
  • Result Short Sem 1
  • My Life in UNIKL RCMP (part 1)
  • Wednesday punya ceritaa

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!