De Webmistress ♂
PENCARIAN SPONSOR UNTUK FIRST SEGMEN
Monday, June 8, 2015 • 2:10 PM • 2 comments


Bismillahirrahmanirrahim .

bersempena cuti sekolah yang cuma tinggal seminggu je lagi , farah nak buat satu SEGMEN .
it will released soon but sebelum tu farah nak cari sponsor untuk segmen ni .kindly support me :)
sebab baru first time nk buat segmen ni .taktahu lagi selok belok dia cmne .

so, PENCARIAN SPONSOR UNTUK SEGMEN TERBARU DIBUKA SEKARANG . kindly comment to sponsor and support .

Boleh message di fb : https://www.facebook.com/farah.adila.1213
atau chat di wechat : farahadila2

kalau ada cadangan segmen apa yang boleh dibuat boleh comment jugak .

nanti bila dah ada sponsor jangan lupa join ye .
harap meriah . aminnnnn >.<




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • If money cannot buy happiness . . .
  • Be Adult enough to Walk Away from nonsense of Idio...
  • ThankYou For . . . . . ♥
  • REVIEW : PILOT CAFE
  • Sanah Helwah ♥
  • Hati Perempuan
  • Jika Itu Takdirku
  • It's Thursday :)
  • It's Okay to Cry
  • Gotta Have Fun !

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!