De Webmistress ♂
If money cannot buy happiness . . .
Sunday, June 7, 2015 • 5:58 PM • 4 comments



Assalamualaikum ;)

yesterday we had so much fun ! ☺

sebelum ni aku memang berniat dlm hati ,kira mcm bernazar lah .kalau dpt KKM aku akan belanja satu family pegi waterpark .so destinasi yang kitorang pilih dekat je disebabkan condition mak abah yang tak mampu nak berjalan jauh buat masa sekarang .
so BUKIT MERAH LAKE TOWN RESORT sahaja . tambah pulak dekat je dgn Taiping . jimat sikit kan hihik .

harga tiket semuanya RM204.40 sahaja . 3 Adult harga biasa , 2 Adult guna kad Siswa 1 Malaysia dan 1 Child . alright lah kan :)

Bukit Merah pun oke what . permainan pun best best je . lama jugak duduk dlm tu .rasa taknak keluar je . tapi disebabkan hujan terpaksa juga berhenti main . Alhamdulillah semua orang puas hati ☻
itu yang aku harapkan .




lepas Waterpark kitorang pegi makan Johnny pulak dkt Aeon Taiping .Haa makanlaaa sampai buncit :D  . takpelah perabis kan duit asalkan semua orang happy . alahhh bukannya selalu.



p/s : seronokkan bila kita penyebab orang sekeliling Happy :) ♥


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Be Adult enough to Walk Away from nonsense of Idio...
  • ThankYou For . . . . . ♥
  • REVIEW : PILOT CAFE
  • Sanah Helwah ♥
  • Hati Perempuan
  • Jika Itu Takdirku
  • It's Thursday :)
  • It's Okay to Cry
  • Gotta Have Fun !
  • Practical Experienced Sem 1

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!