Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



If money cannot buy happiness . . .





Assalamualaikum ;)

yesterday we had so much fun ! ☺

sebelum ni aku memang berniat dlm hati ,kira mcm bernazar lah .kalau dpt KKM aku akan belanja satu family pegi waterpark .so destinasi yang kitorang pilih dekat je disebabkan condition mak abah yang tak mampu nak berjalan jauh buat masa sekarang .
so BUKIT MERAH LAKE TOWN RESORT sahaja . tambah pulak dekat je dgn Taiping . jimat sikit kan hihik .

harga tiket semuanya RM204.40 sahaja . 3 Adult harga biasa , 2 Adult guna kad Siswa 1 Malaysia dan 1 Child . alright lah kan :)

Bukit Merah pun oke what . permainan pun best best je . lama jugak duduk dlm tu .rasa taknak keluar je . tapi disebabkan hujan terpaksa juga berhenti main . Alhamdulillah semua orang puas hati ☻
itu yang aku harapkan .




lepas Waterpark kitorang pegi makan Johnny pulak dkt Aeon Taiping .Haa makanlaaa sampai buncit :D  . takpelah perabis kan duit asalkan semua orang happy . alahhh bukannya selalu.



p/s : seronokkan bila kita penyebab orang sekeliling Happy :) ♥


Blogger cik karmila said...

best kan jalan jalan ngan family...^^
done follow awak dear..

 
Blogger nayfatimah rasyid said...

memang seronok jenjalan ngan family ;)

 
Blogger nayfatimah rasyid said...

memang seronok jenjalan ngan family ;)

 
Blogger KorN said...

da lama x pi bukit merah.. walo pon salu lalu lang kat hgway situ

 

Post a Comment