De Webmistress ♂
Result Short Sem 1
Tuesday, September 2, 2014 • 1:16 PM • 1 comments


Assalamualaikum .hai ;)
lama tk berjumpa . act, farah cuti dua minggu .cuti short sem , tak sama dgn u lain :( .satu minggu pertama dah lepas. sibuk dengan urusan mara and holidayyyyyyyyy hehee . nd now minggu yang kedua hahaa ,baru ada kerajinan nak menaip .

Result final exam short sem dah released . Alhamdulillah farah boleh catch up subjek in short sem nih dan ini yang menambahkan semangat farah utk teruskan bidang nih hehee .my CGPA Alhamdulillah memuaskan .

utk long sem pulak , semuanya subjek nursing .dan satu subjek English .memang sangat tough berbanding short sem yang cuma ada dua subjek nursing . CUMA ?? haha ,cuma pun tetap susah derr .but i will try my best . you know what ? dalam long sem nih dah ada practical tauu . kitorang akan masuk hospital sem nih wuhuuu :) .then, akan dapat baju nurse ;) .nanti farah upload eh gambar pakai uniform .nursing kit (peralatan nursing) pun dah dapat , berselfie lah kita dengan semua benda benda tu :D






PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • My Life in UNIKL RCMP (part 1)
  • Wednesday punya ceritaa
  • Nur Amni Insyirah
  • Happy Mother's Day
  • UPU RESULT ,Alhamdulillah
  • Bunga Sakura
  • ♔ ℊiℛ ℓs dαy ♔
  • #prayformh370
  • salam Jumaat ツ
  • be Happy, guys

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!