Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Wednesday punya ceritaa




Assalamualaikum ..

tolong tekan boleh? terima kasih ^^
fuyoh, ada gitar dengan tandatangan Taylor Swift! Nak tak?
Oh yeah ! A chance to meet MBLAQ and a free trip to korea


hari rabu kitaorang pegi sekolah ,jumpa cikgu cikgu .just me, najihah and ain .yang lain sibuk sekolah form 6 and ada hal masing masing






Alhamdulillah cikgu cikgu banyak bagi galakan dan sokongan kpd kami ,bidang yang kami pilih untuk belajar nanti .terima kasih cikgu cikgu .love you all mmuahh :)

farah drive sendiri, ain pun sama so kitaorang pegi makan then pegi rumah ain .macam dh melawat kampung pula aku ni >.<

emm just short story hahaha .hope semua kawan kawan aku berjaya capai cita cita sendiri .kita cuma ada satu je langkah untuk capai apa yang kita inginkan .belajar dalam beberapa tahun dan kita akan melangkah ke alam pekerjaan yang semua orang idam idamkn selama ni. harap semua kawan kawan dapat perkerjaan yang bagus InsyaAllah amin .paling penting , jangan lupa dari mana asal usul kita , jangan lupa diri kita, jangan lupa family kita, dan jangan lupa kawan kawan heee .

bye semua :)


Blogger Ismi Ana said...

Btw goodluck to farah and kengkawan farah tau! Ape2 pun jgn putus asa. ^_~

 
Blogger ✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

All the best ye you all. InsyaAllah, ena doakan yang terbaik untuk semua dan semoga Allah permudahkan you all dalam jurusan yang you pilih tu

 

Post a Comment