De Webmistress ♂
Wednesday punya ceritaa
Sunday, May 18, 2014 • 9:07 PM • 2 comments


Assalamualaikum ..

tolong tekan boleh? terima kasih ^^
fuyoh, ada gitar dengan tandatangan Taylor Swift! Nak tak?
Oh yeah ! A chance to meet MBLAQ and a free trip to korea


hari rabu kitaorang pegi sekolah ,jumpa cikgu cikgu .just me, najihah and ain .yang lain sibuk sekolah form 6 and ada hal masing masing






Alhamdulillah cikgu cikgu banyak bagi galakan dan sokongan kpd kami ,bidang yang kami pilih untuk belajar nanti .terima kasih cikgu cikgu .love you all mmuahh :)

farah drive sendiri, ain pun sama so kitaorang pegi makan then pegi rumah ain .macam dh melawat kampung pula aku ni >.<

emm just short story hahaha .hope semua kawan kawan aku berjaya capai cita cita sendiri .kita cuma ada satu je langkah untuk capai apa yang kita inginkan .belajar dalam beberapa tahun dan kita akan melangkah ke alam pekerjaan yang semua orang idam idamkn selama ni. harap semua kawan kawan dapat perkerjaan yang bagus InsyaAllah amin .paling penting , jangan lupa dari mana asal usul kita , jangan lupa diri kita, jangan lupa family kita, dan jangan lupa kawan kawan heee .

bye semua :)


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Nur Amni Insyirah
  • Happy Mother's Day
  • UPU RESULT ,Alhamdulillah
  • Bunga Sakura
  • ♔ ℊiℛ ℓs dαy ♔
  • #prayformh370
  • salam Jumaat ツ
  • be Happy, guys
  • Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb
  • I Want EXO-M Postcard Giveaway!

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!