De Webmistress ♂
My Life in UNIKL RCMP (part 1)
Saturday, July 26, 2014 • 6:01 PM • 3 comments


Assalamualaikum guys .Happy Fasting even lagi berapa je hari nak raya .and too, Selamat Hari Raya semuaaa .tudiaa lama sangat tinggalkan blog and readers .sorry a lot korang . biasalaa kemudahan dekat hostel tak begitu memberangsangkan pffttt .takde wifi :(
As you know and too sesiapa yang belum tahu , farah sekarang sedang sambung belajar dekat UNIKL RCMP Diploma In Nursing dekat Ipoh .and farah nak update semua benda la pasal hidup farah kat sana .so , please jangan baca sampai juling mata heheee ;)

ehem ehem , first day ,hari pendaftaran sangat mendebarkannn .macam macam perasaan ada .risau,takut, nervous ,pape jelaa .semua jadi tak keruan .okay, proses pendaftaran berjalan dengan lancar dan kita menuju ke hostel .jauh dari kampus .dan kami kesana kesini dengan bas .

hostel itu rumah untuk pengetahuan semua .kitaorang punya hostel di Taman Keledang Emas .rumah 3 tingkat , bilik 6 atas sekali .
and this is how cute my room :


so, Orientation Days . Minggu Orientasi . over all, minggu orientasi sangatlah best .selalu orang cakap minggu orientasi sangat meletihkan , sangat membosankan, sangat dibenci oleh semua student but for me , takde rasa macamtu pun hehee .UNIKL RCMP punya orientasi sangat best ..






nd this moment sangat sedihh .last day of orientation .thankyouu to our seniors, to our facilitaties ..








the end minggu orientasi .to be continued ............................
 my roommates <3






PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Wednesday punya ceritaa
  • Nur Amni Insyirah
  • Happy Mother's Day
  • UPU RESULT ,Alhamdulillah
  • Bunga Sakura
  • ♔ ℊiℛ ℓs dαy ♔
  • #prayformh370
  • salam Jumaat ツ
  • be Happy, guys
  • Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!