Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



My Life in UNIKL RCMP (part 1)




Assalamualaikum guys .Happy Fasting even lagi berapa je hari nak raya .and too, Selamat Hari Raya semuaaa .tudiaa lama sangat tinggalkan blog and readers .sorry a lot korang . biasalaa kemudahan dekat hostel tak begitu memberangsangkan pffttt .takde wifi :(
As you know and too sesiapa yang belum tahu , farah sekarang sedang sambung belajar dekat UNIKL RCMP Diploma In Nursing dekat Ipoh .and farah nak update semua benda la pasal hidup farah kat sana .so , please jangan baca sampai juling mata heheee ;)

ehem ehem , first day ,hari pendaftaran sangat mendebarkannn .macam macam perasaan ada .risau,takut, nervous ,pape jelaa .semua jadi tak keruan .okay, proses pendaftaran berjalan dengan lancar dan kita menuju ke hostel .jauh dari kampus .dan kami kesana kesini dengan bas .

hostel itu rumah untuk pengetahuan semua .kitaorang punya hostel di Taman Keledang Emas .rumah 3 tingkat , bilik 6 atas sekali .
and this is how cute my room :


so, Orientation Days . Minggu Orientasi . over all, minggu orientasi sangatlah best .selalu orang cakap minggu orientasi sangat meletihkan , sangat membosankan, sangat dibenci oleh semua student but for me , takde rasa macamtu pun hehee .UNIKL RCMP punya orientasi sangat best ..






nd this moment sangat sedihh .last day of orientation .thankyouu to our seniors, to our facilitaties ..








the end minggu orientasi .to be continued ............................
 my roommates <3






Anonymous Anonymous said...

sis , best tak jdi student nursing ? sy ade bnyak benda nk tnye , sis tlg add wc sy bleh tak ? ID : auniyy

 
Blogger Nurul Amira said...

Hi farah adila. Whatsapps sy boleh? Sy nak tanya psl kos nursing. Hehe sy akan daftar 24 jan ni 😊😊 hehe pls pls and here's my number 0174151905

 
Blogger Nurul Amira said...

This comment has been removed by the author.

 

Post a Comment