De Webmistress ♂
it's time to move on ッ
Tuesday, November 20, 2012 • 9:36 PM • 0 comments
assalamualaikum ,


sekarang nih bukan masa untuk bercintan cintun dah lah untuk aku .no more happiness, no more tears .apa lagi yang tinggal ? apa pun tarak .sebab apa ? sebab aku dah letih .
FAHAM tak ? L E T I H !!

letih ? yaa letih menunggu, letih menangis, letih tulis surat putus berkali kali ( tak penah pun bagi ) ,letih lakukan segala-galanya nak jaga hati dia .tapi apa balasannya ? 

nd now, aku dah fed up .aku dah give up .apa nak jadi, jadilah .aku dah tak kesah .sebab aku dah janji dekat diri aku, aku takkan menangis lagi untuk dia .takde guna lar bro nanges untuk orang yang tak hargai kita, tak beri perhatian yang secukupnya untuk kita. fuhhh~ sakit doe .aku cuma nak FOKUS FOKUS FOKUS jaa .no more honeymoon .hey dah nak form 5 kan, sedar lar diri sikit .dah takde dah tahun untuk berbulan madu .dah nak habes pun zaman tuh .kita fokus study okayy, kita fokus :-)

tauu tak kenapa aku dah tanak nanges sebab dye ? SEBAB nanti kalaulah KALAU , aku putus dengan dye, aku takde lar tertonggeng-2 terguling-2 nanges sebab dye .ken ken ..hurmm beratnya hati nih ..

berita gembira buat aku :-) ..

my ADDMATH , jeng jeng jeng *bunyi drum sikit* ,,
LULUS !!!! yeayyyyy ! aku dapat C .alhamdulillah .terima kasih kepada ALLAH .
aku tak target dapat C, aku cuma target lulus err cuma dalam 40 lebih je .tak sangka ALLAH bagi lebih daripada tuu .so ALHAMDULILLAH ya ALLAH ..fizik kimia bio, tatau lagi .arrrghhh i die !


akan kusimpan semua kenangan kita dalam hati ini :')
 JAR OF HEART ..





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • don't you know how sad i am :-(
  • happy holiday
  • until jannah ♥
  • ♥ exam, please be nice with us ツ
  • anniversary one year :-)
  • blackberry~
  • uulalala~
  • i want them back ツ
  • hari ini dalam sejarah
  • terasa nak curang .ngeeeengee~

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!