De Webmistress ♂
uulalala~
Sunday, September 30, 2012 • 2:52 AM • 0 comments
awak, kita sedih :'(

awak lebih pentingkan bini awak dari kite .hmm kite sedih sesangad :'(
masa awak tengok dye, awak tak ngantok pon kan .siap menjerit, "GOLLLL !!!!!" .
kite memang tak dapat denga awak jerit, tapi naluri kite cakap, awak akan jerit bila GOLLLL !
tapi time awak texting dengan kite, kenape awak ngantok ? kenape awak tido ??
kenapa kenapa dan kenapa ???

sedih tauu tak .awak suka buat kite macam nie ,.kite nak majok lar ..
tapi awak bukan kesah pon kan kan kan kan ??
sebab awak tak kesah pon pasal kite ..

kite tak boleh tido tauu tak .sebab kite janji nak teman awak .
hari sekola kite tak boleh tido lambat .so hari cuti kite nak lar teman awak .
tapi awak lebih leka layan bini awak tuh .
awak tak adil langsung !
kite call awak banyak kali ..awak end call .awak tak call kite balek pon .
kite off handphone .sebab kite nak majok dengan awak .tapi kenape kite on balek ??


then, mana text dari awak ? takde pon :(
tauu lar kite bukan penting pon bagi awak ..awak cari kite masa bosan jer ..
LELAKI !!!

=k itu ayat keboringan yang aku cipta sendiri .sesape please jangan citer dekat dye ape yang aku tulis nih .mati aku kena marah dengan dye  :D





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • i want them back ツ
  • hari ini dalam sejarah
  • terasa nak curang .ngeeeengee~
  • apa guna ada kemudahan tp tak digunakan :D
  • my sis, we love u !!
  • dunia remaja -_-
  • raya sahaja ♥
  • kali nie takde tajuk ღ

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!