De Webmistress ♂
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 19
Sunday, March 12, 2017 • 10:14 AM • 2 comments

Challenge : Kenangan Zaman Kanak-Kanak

Assalamualaikum .sundayy morningg guyss ✌

Hmm tak suka topik ni .mesti korang pelik kan, sebelum ni pun aku ada mention dalam entry yang lepas-2 yang aku takde childhood memories and aku taknak ingat pun betul tak ?

Image result for tumblr childhood memories

okay lah I will tell why . I am an Introvert person . I don't have many friends . since boys in my class always teasing me , I'd really-2 hate them . they called me "anak cina" , "mata cina" which is really sensitive for me , that I couldn't scold them , so I'd just kept for myself 💢💢😒.  hold my anger and end up ignore them .I know they just want to make friends with me but not like that. Huh boys memang macamtu. selalu buat kita sakit hati .

I am not that talkative one . In class also , senyap je . but in any exams, my result was great . I always got number 2 in class. sampai bila-2 pun tak boleh nak kalahkan budak perempuan yang pandai tu .
Teachers gave me attention pun because I'm smart and anak staff sekolah je . rasanya kalau aku takde dua tu, mungkin I get ignored too like the others . 😡

But, walaupun aku seorang yang pasif , luckily ada juga yang nak berkawan . I always stick with two bestfriend .they always beside me through up and down in school . they will scold who teased me , they will buy me food . they accompanied me if my mom pick up me late .they will invite me to their house if my dad habis kerja lambat . they invite me bermalam di rumah in weekend . bawak ronda-2 kampung . also, not forget to mention there's a girl yang nak berkawan jugak dengan aku . tapi takde lah serapat dua orang tadi . but I still remembered her .

always tell myself that I'm so lucky to have them seriously . A person with passive and introvert attitude, you boleh imagine tak betapa susahnya nak cari kawan time tu ? baru nak masuk sekolah, yelah sekolah rendah kan. dengan perangai pun banyak yang pelik . and bukan budak kampung sana . I am so grateful .


To Ain and Madiana, also to Linda , I always grateful to have you guys . terima kasih sudi berkawan dengan aku . seriously from bottom of my heart, kalau takdak hangpa, aku mesti tak semangat nak pegi sekolah :( takdak kawan , asyik study je ,mesti stress kan . thanks always cheered me up . I LOVE YOU GUYS .let's gather again 💕💕

much love,
faradila ♥


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 18
  • Marriage Advice
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 17
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 16
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 15
  • Journey Dental Surgery Assistant (part 1)
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 14
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 13
  • Cabaran 20 Hari Blogging : Day 12
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 11

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!