De Webmistress ♂
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 15
Monday, February 27, 2017 • 8:35 PM • 7 comments

Challenge : Blog I Love

Assalamualaikummm :) ❤

kalau dah nama blogger haruslah korang ada blog yang korang adore .kann~ sambil-2 berblogwalking tu tetibe "ehh tersuka pulak dengan design blog ni" , "ehh terjatuh hati pulak dengan cara penulisan si blogger nih" and "ehh sweetnye lagu dalam blog ni" .😚😚

haa mesti ada kan 😈 ...

kalau tanya aku blog apa yang aku suka, blog yang aku in love, aku takkan jawab spesifik blog tu , contoh *urlblogsekiansekian* sebabnyaa banyak sangat yang aku suka , sampai tak ter-list nanti karang . cuma aku akan list kriteria blog yang aku minat and aku akan terus blogwalking ke blog-2 macam gini ...

TAK LAMBAT LOADING 💫Image result for tumblr pastel

ini paling best . sebab apa tau ? sebab wifi rumah iolls macam siput sedut 👾.aiyaaa .and jenis aku ni suka bukak banyak-2 tab .so BW banyak blog dalam satu masa .hehehe ~ tapi jangan lah anggap aku tak baca semua karangan korang . aku suka membaca ,jangan khuatir mbak-2 ibuk-2 yaa..

SIMPLE BUT NICE 👏

maksud kat sini warna design blog . tak menyakitkan mata sebab iolss ni rabun . takut power naik kang jadi power rangers pulakk .tulisan pun okey. baru seronok nak menyelam lama-2 kat blog korang hehehe.
Image result for tumblr pastel


ADA SHOUTBOX 💬

Image result for tumblr pastel

ini paling penting .kalau tidak cemana nak kasitahu korang yang kita dah singgah kat blog ? ini paling penting bagi aku . so tuan blog boleh balas kunjungan betul tak ? hihiiii 😉

ada yang iolss tertinggal ke ? tapi bagi aku ini jelah yang cukup . sebab aku tak memilih sangat pun .sebab blog kita ni bukan blogfamous okayy sedar diri uhukk.


Image result for tumblr pastel

kalau ada yang kurang dari blog ni, harap ditegur ye . kita sharing ilmu. yang mana baik kita teruskan . yang mana kurang kita perbetulkan .

Image result for tumblr pastel
salam xoxo,
faradila ♥


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Journey Dental Surgery Assistant (part 1)
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 14
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 13
  • Cabaran 20 Hari Blogging : Day 12
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 11
  • 280117 ♥
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 10
  • BLOGLIST FEBRUARI BY IRAZULKEFFELE
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 9
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 8

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!