De Webmistress ♂
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 11
Saturday, February 4, 2017 • 11:11 AM • 1 comments




Challenge : 5 Lagu Cinta Kegemaran

Assalamualaikum .. love song ? emm banyak sangat ni kalau nak list tapi kalau dah kata top 5 tu 5 jelah yang kena list kan en haha .okay okay .

here I will list and suggest you guys what the love songs I always listening .

💧 #1        Because Of You ☺Kelly Clakson



I don't know but I always sang this song in my mind . suka benor humming lagu ni . apa yang aku tafsirkan lah , lagu ni pasal sorang perempuan yang cub takkan buat the same mistakes again . then, dia belajar untuk tidak menyakitkan diri sendiri lagi , semuanya BECAUSE OF HIM . emm a heart broken song act.

💧 #2       Berakhirlah Sudah  ☝Atmosfera



Still a heart broken song . why ah ? haha .mungkin time first dengar tengah hati terbelah kot  .hehe

💧 #3       Tentang Rasa     ❤Astrid



Until now still dengar lagu ni, still menyanyi kalau lagu ni keluar kat radio . sebab lagu ni pernah jadi ringtone fone jugak . and mungkin sentimental song for me ? 💃

💧 #4       Beautiful In White  💝Westlife



Because the lyrics in so warming and sweet angattt . aku suka bila dia cakap dia nervous and can't speak well . I think lagu ni what he feels di hari perkahwinan. feeling-2 tengah pakai baju pengantin je hahaha

💧 #5       A Thousand Years   💋Christina Perri



The lyrics too . I'm always fell in love in song kalau lyrics dia best .

so finally such a difficult decision nak pilih lagu kegemaran nih . sebab lagu-2 yang aku dengar kebanyakan lagu cinta and best-2 je . so apa pulak lagu kegemaran korang ? meh la share . boleh download and jadi favourite pulak ke ? heheee

Image result for love tumblr


love here,
faradila ♥


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • 280117 ♥
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 10
  • BLOGLIST FEBRUARI BY IRAZULKEFFELE
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 9
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 8
  • handmade by Farah 'Adila
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 7
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 6
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 5
  • 700th followers ♥

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!