Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Cabaran 30 Hari Blogging : Day 11






Challenge : 5 Lagu Cinta Kegemaran

Assalamualaikum .. love song ? emm banyak sangat ni kalau nak list tapi kalau dah kata top 5 tu 5 jelah yang kena list kan en haha .okay okay .

here I will list and suggest you guys what the love songs I always listening .

💧 #1        Because Of You ☺Kelly Clakson



I don't know but I always sang this song in my mind . suka benor humming lagu ni . apa yang aku tafsirkan lah , lagu ni pasal sorang perempuan yang cub takkan buat the same mistakes again . then, dia belajar untuk tidak menyakitkan diri sendiri lagi , semuanya BECAUSE OF HIM . emm a heart broken song act.

💧 #2       Berakhirlah Sudah  ☝Atmosfera



Still a heart broken song . why ah ? haha .mungkin time first dengar tengah hati terbelah kot  .hehe

💧 #3       Tentang Rasa     ❤Astrid



Until now still dengar lagu ni, still menyanyi kalau lagu ni keluar kat radio . sebab lagu ni pernah jadi ringtone fone jugak . and mungkin sentimental song for me ? 💃

💧 #4       Beautiful In White  💝Westlife



Because the lyrics in so warming and sweet angattt . aku suka bila dia cakap dia nervous and can't speak well . I think lagu ni what he feels di hari perkahwinan. feeling-2 tengah pakai baju pengantin je hahaha

💧 #5       A Thousand Years   💋Christina Perri



The lyrics too . I'm always fell in love in song kalau lyrics dia best .

so finally such a difficult decision nak pilih lagu kegemaran nih . sebab lagu-2 yang aku dengar kebanyakan lagu cinta and best-2 je . so apa pulak lagu kegemaran korang ? meh la share . boleh download and jadi favourite pulak ke ? heheee

Image result for love tumblr


love here,
faradila ♥


Blogger Tedi InterpretZZ said...

eiii... jiwang sangat akak sorang nih.. hihi

\(^0^)/

 

Post a Comment