Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Cabaran 30 Hari Blogging : Day 17



Challenge : Travel

Image result for tumblr travel                Image result for tumblr travel photography

Assalamualaikum . so, if you have a chance to go travel, where places you wanna go ?

dalam semenanjung pun aku tak habis pusing lagi . nak kata betul-2 melancong memang tak . kitorang ni biasa-2 je .

but if I have a chance, teringin sangat nak pegi Sabah .

Image result for tumblr travel

cuaca yang sejuk , culture dia yang berlainan sangat dengan semenanjung , yang buatkan Sabah begitu unik di mata aku . 


Image result for tumblr travel

pantai cantik sangat . pulau dan laut . emmm tetibe perasaan nak travel membuak-2 hahah . 






Image result for tumblr travel quotes  



someday I'll travel the world 

with person I love ♥




InsyaAllah, one day 👫





Blogger Noor Azlan said...

Sabah memang banyak view menarik... boleh start planning dari sekarang... survey mana tempat nak pergi...

 
Blogger ZULHILMI TEMPOYAK said...

Waalaikumsalam. Teringinnnn jugak nak gi sabahhh..

 
Blogger Shaidatul Aireen said...

elsa tak pernah sampai lagi ke sabah huhu. In Shaa Allah tunggu duit banyak nanti hakhak

 

Post a Comment