De Webmistress ♂
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 14
Sunday, February 26, 2017 • 1:45 PM • 1 comments



Challenge : Favourite Colour

Assalamualaikumm . ehemm .semua orang ada favourite color kan ? orang kata, warna ni melambangkan peribadi kita .
Image result for makna warna
so korang suka warna apa ? hehe .kalau aku , tayah tanya, korang mesti dah tahu . mestilah PINK . oke girly sangat em em heheee . 
sebab apa aku minat pink ? em entah . sebab cantik kot . .😍

Image result for pink color psychology

jom tengok color psychology nih . apa yang relate dengan aku ye ? 
  • PINK REPRESENTS THE FEMININE PRINCIPLE . wahh feminin sangat . boleh katakan yang minat pink ni perempuan yang lembut and girly kan . tapi jangan taktahu, ada jugak boyish style pun suka pink tau . cuma simpan dalam hati je tu . orang kata, dalam hati ada taman .haa gitewwww 💕


  • PHYSICAL WEAKNESS . eh janganlah begitu . walau nampak lembut tapi tangkas tau 💪.hehee

so, korang pulak minat color apa ? sama tak psycology color tu dengan diri korang ? jom share .mana tahu korang minat pink sama dengan sis . baru boleh jadi geng .sep sikit ✋



salam sayang.
faradila ♥




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 13
  • Cabaran 20 Hari Blogging : Day 12
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 11
  • 280117 ♥
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 10
  • BLOGLIST FEBRUARI BY IRAZULKEFFELE
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 9
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 8
  • handmade by Farah 'Adila
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 7

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!