Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Cabaran 30 Hari Blogging : Day 14





Challenge : Favourite Colour

Assalamualaikumm . ehemm .semua orang ada favourite color kan ? orang kata, warna ni melambangkan peribadi kita .
Image result for makna warna
so korang suka warna apa ? hehe .kalau aku , tayah tanya, korang mesti dah tahu . mestilah PINK . oke girly sangat em em heheee . 
sebab apa aku minat pink ? em entah . sebab cantik kot . .😍

Image result for pink color psychology

jom tengok color psychology nih . apa yang relate dengan aku ye ? 
  • PINK REPRESENTS THE FEMININE PRINCIPLE . wahh feminin sangat . boleh katakan yang minat pink ni perempuan yang lembut and girly kan . tapi jangan taktahu, ada jugak boyish style pun suka pink tau . cuma simpan dalam hati je tu . orang kata, dalam hati ada taman .haa gitewwww 💕


  • PHYSICAL WEAKNESS . eh janganlah begitu . walau nampak lembut tapi tangkas tau 💪.hehee

so, korang pulak minat color apa ? sama tak psycology color tu dengan diri korang ? jom share .mana tahu korang minat pink sama dengan sis . baru boleh jadi geng .sep sikit ✋



salam sayang.
faradila ♥




Blogger Noor Azlan said...

Biru, purple, black... ish macam banyak pula... putih... Hehe...

 

Post a Comment