De Webmistress ♂
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 16
Sunday, March 5, 2017 • 7:31 PM • 5 comments


Challenge : Obsession

Image result for tumblr i love sleep

Assalamualaikumm . haiii . happy weekend  💃

so, OBSESSION . tengah fikir jugak apa yang aku obsess sangat . kekadang obsess ni bukan saja pada barang apa yang kita suka tapi tabiat yang selalu kita buat jugak .

so i know what i obsess to . SLEEPING 💤💤💤

Image result for tumblr sleep

hahaha . tabiat suka tidur aku ni dari kecil lagi . bila dah tidur aku memang liat nak bangun . susah sangat nak kejut aku . rasanya rumah terbakar pun belum tentu aku boleh sedar 😴

sebab apa aku suka tidur ?

SEBAB MENGANTUK
hahaha takyah nak common sangat alasan tu . memang orang tidur sebab mengantuk kann 😹

Image result for tumblr sleep
SEBAB NAK HILANGKAN MASALAH
ada orang nak release tension suka pergi tempat yang menenangkan macam lake garden or tempat rekreasi .ada yang suka pergi shopping mall. bila tengok orang ramai-2 cemtu dia rasa hilang sikit beban . and ada suka sibukkan diri buat kerja-2 lain ,for me, i love sleeping

Image result for tumblr sleep
SEBAB NAK HILANG PENAT
aku suka napping sebelum solat zohor dekat tempat kerja . bila sedar, rasa segar je . kadang 5 minit pun dah cukup .

Image result for tumblr sleep
SEBAB SAYA SUKA TIDUR
oke bye 😝



Image result for tumblr sleep

much love,
faradila ♥

Image result for tumblr i love sleep


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 15
  • Journey Dental Surgery Assistant (part 1)
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 14
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 13
  • Cabaran 20 Hari Blogging : Day 12
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 11
  • 280117 ♥
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 10
  • BLOGLIST FEBRUARI BY IRAZULKEFFELE
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 9

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!