De Webmistress ♂
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 10
Friday, February 3, 2017 • 6:35 PM • 0 comments



Challenge : Vision Board

Assalamualaikum . haiii lamanya tak dengar cite kan . challenge pun dah ke laut ni haa . orang dah habis kita baru day 10 kahkahkah . takpe janji buat gak hoo 👏

Vision Board ? Mende ? sebenarnya blur jugak apa laaa vision board ni . google jap rupanya macamni :
Image result for vision board

Image result for vision board

dia sebenarnya papan kenyataan hahaa . tapi ikut berdasarkan vision in your life lah . macam tahun baru ni, wishlist korang untuk 2017 . apa yang korang impikan , apa plan korang untuk tahun ni, and apa yang perlu dicapai . semua korang boleh buat dalam satu board . ikut kreativiti korang sendiri .

okay sekarang dah tahu kan ? tak terlambat lagi nih nak buat vision board  .heee

jumpa lagi 💞.
faradila ♥

Labels: ,



PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • BLOGLIST FEBRUARI BY IRAZULKEFFELE
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 9
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 8
  • handmade by Farah 'Adila
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 7
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 6
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 5
  • 700th followers ♥
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 4
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 3

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!