Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



700th followers ♥




Assalamualaikum . . . ✋

finally, tahun baru followers baru yeayyyy .
menunggu-nunggu follower yang ke 700
thankyouu ZIERA YUSRI ❤

actually memang setiap kali followers meningkat setiap 100 , farah akan review dorang sebagai tanda penghargaan lah .

now, nak review sis ni 😀


alaaa muka profile sis ziera ni tak nampak betul-betul lah sebab ambik dari arah tepi .tapi iolls tahu mesti cantik orangnya . kalau tengok dari profile di sidebar blognya ,ziera berumur 21 tahun . eh eh sama lah kita :) boleh jadi kawan tak ? haha . i don't know full name dia .ziera ni still belajar dalam course accountacy and asal dari Perlis :) utaghaaa jugak kita naaa ;)

simple je dia punya header tauuu :) blog pun simple and nice sangat . and suka sangat ada lagu tauuu .mungkin certain people tak suka lagu tapi kalau korang tak suka boleh je pause kan. hehee .

kalau nak tengok lebih lagi apa kata korang fly je ke blog ziera ni ... entry dia best sangat sebab panjang-panjang and ayat pun smooth je 💃

thankyouuu ziera once again 💓

farah nak bagi hadiah kat ziera .thankyou gift . ..


sampai jumpa lagi,
faradila ♥








Blogger NHY ZIERA said...

Thank you so much farah! Tak pernah expect :) hehe what a surprise. surprise tahun baru. Kita ada buat short review juga dekat awak. do visit :)

 
Blogger Noor Maizan said...

Tahniah dh 700 followers awak, so....saya yang ke #701 ,yeay!

 

Post a Comment