Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



handmade by Farah 'Adila




Assalamualaikum . . .

Haiii hakak kembaliiii 😄

sekarang ni busy sangat . dengan praktikal lagii , and sekarang tengah buat felt craft yeayyyyy sangat minat 💚💚💚

i tengah buat phone case . sape berminat boleh comment atau tak pun whatsapp je ye . ada je number dekat sidebar 😇





and now step up to pencil case pulak . comel tak ? hihiii 


saya budak baru belajar 👉👈 hihiii . support saya ye . tambah rezeki sikit-sikit 😎  kalau nak tambah idea silakannn iolss tak kisah . ilmu tu penting . nak grab je ilmu tu hihii .

byeee semua,
faradila ♥✌✌✌✌✌




Blogger Eyqa Zq said...

Comel! XD

 
Blogger SITI AWADAH said...

pakai je apa yg kita rasa selesa dan sesuai supaya tak timbul fitnah mata orang... simple n sederhana! dan sis tengok awak nampak manissss sgt... :D

 
Blogger That Ravenclaw said...

youre so creative omg ;-; hope i have your rajin-ness so i don't have to waste money on things i can make with my own hands

 
Blogger ♥ aiNa yaZiD ♥ said...

comel manis je sis tgk.. Tak apa pakai apa yg kita rasa selesa, menutup aurat & menepati syariat. sis pn selesa ber -skirt n palazo kdg2 hehe =)

 
Blogger C i k R e n e x said...

comell..
cik renex pun ada wat biz felt craft. :)

 
Blogger E'in said...

simple and cantik.. :)

 
Blogger Puteri said...

mak saya pun baru berjinak jinak buat felt craft :) hihi so cuteeee

 

Post a Comment