De Webmistress ♂
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 8
Sunday, January 15, 2017 • 9:42 AM • 1 comments


Challenge : Fashion Saya

Assalamualaikum .

nak intro pasal fashion pun taktahuu . sebab aku ni memang noob sangat pasal fashion seriously . aku taktahuu definition sebenar FASHION . apa yang aku tahu ,baju tu cantik aku beli . kasut tu sesuai dengan aku, aku grab . tudung tu serious lawa aku sambar je . itulah AKU 😉😊


maaf gambar kabur 😜 ni zaman sekolah tau hahaha . dulu suka pakai baju kemeja and seluar jeans ,tudung bawal je .dulu kan baru trend shawl nak naik .aku macam tak terima tau . konon setia dengan bawal .padahal tak reti nak lilit .kihkihkih . 


fashion sekarang yang setia adalah uniform putih ni je hahaha . isnin sampai jumaat setia melekat dengan badan ni haa 😰 sampai umur 60 laa noh jadi BFF kita 😻




inilah fashion sekarang . aku lebih suka pakai skirt berbanding seluar .tapi ikut tempat jugak lah .aku tak pandai nak bergaya macam orang lain .yang mana rasa cantik, maksudnya takde selekeh sangat , dan yang mana rasa sesuai dengan persekitaran aku akan pakai . I'm not really in make up . just pakai compact powder and mascara , and add up with vaseline lip balm .cukup dah . 

jumpa lagiii,
faradila ♥





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • handmade by Farah 'Adila
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 7
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 6
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 5
  • 700th followers ♥
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 4
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 3
  • Cabaran 30 hari Blogging : Day 2
  • Cabaran 30 Hari Blogging
  • Cabaran 30 Hari Blogging : Day 1

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!