De Webmistress ♂
Relay tagging Questions
Saturday, December 5, 2015 • 3:06 PM • 3 comments


Assalamualaikum ♥

haii to Liyana Zulkefly and thanks for the tagged . lamanya tak main soalan-soalan cemni hehe .yelah dah lama tinggal blog ni :(

okay lets start. soalannya

 asal mana ? cuba cerita sikit apa yang boleh anda banggakan tentang negeri anda .
okay .asal dari Taiping Perak :) .for those yang taktahu , Taiping ni pernah dijadikan ibu negeri perak .tapi disebabkan bandar Taiping yang kecil dan Bandar Ipoh lebih besar dan maju, so Ipoh dijadikan Ibu Negeri Perak . bangunan lama lama masih kekal di Taiping. so kepada yang teringin nak melawat Taiping, Welcome to Taiping Bandar Warisan ☺

 benda apa yang anda terlalu addict ?
I'm addicted for . . . . something yang comel :))  .rasanya perempuan ramai yang macamtu kan . pinky things are my favourite, like hello kitty >.<  .tengok blog pun dah tahu kan orangnya macamana heheee . and one more, I like GADGET :)

apa pandangan anda terhadap manusia yang judgemental ?
manusia yang judgemental , hmm BERLAMBAK kat dunia ni . di sekeliling kita pun takyah cakap lah . kekadang kita pun judgemental juga tanpa kita sedar . satu je perlu kita ingat dalam diri kita, "semua orang tak SEMPURNA". begitu juga dgn diri kita . so sebelum kita nak judge orang , tengok dulu diri kita . BETUL ke cara kita? BAIK kah kita? PERFECT kah kita ? tapi kalau awak rasa someone buat benda yang salah , tegurlah secara BAIK . judgemental yang hanya tahu mecari salah tak perlu dilayan okayyy guys :)

 agaknya siapa yang anda akan jadi for next 15 year? ceritakan kehidupan yang anda boleh bayangkan
okay . for the next 15 years ehh ? means I'm 34 sudahhh .aaaaa :'( tuanyaaa hahaha . kalau diizinkan Tuhan , time umur macamtu , aku nak ada semua yang perlu kat dalam dunia ni . aku dah kahwin , ada anak dahh ,ada kereta sendiri, ada rumah sendiri . itu yang perlu :)

 ceritakan tempat yang anda idamkan tapi tak pernah ada kesempatan lagi
travel around the world . hahaha . nampak beriye je kan tapi tulahhh, teringin nak holidays. pegi luar negara . KALAU AKU KAYA ~~~~ huhuuuu

 cerita kanak-kanak yang tak boleh lupakan .
i don't have more childhood memories to remember . dan saya taknak ingat pun .

 pujian yang anda selalu harapkan dari orang . hahaha 
"awak comel lahh" hahaha >.< .ehh jangan kecam saya . semua perempuan nak pujian macamtulah hahaha .

 satu ayat untuk kawan yang 'makan' kawan
"TERIMA KASIH BANYAK BANYAK YE" :)

 satu perkataan yang mencerminkan diri anda
perahsia .

 cliche ; pendapat jujur tentang blog ' The Talking Diary '  liyana ni . huhuhuhu
jujur, blog yang sangat cantik . perkara pertama untuk farah kalau terjah blog orang is tengok dorang punya header . and your header was cool :) .

hihiii done :) .soryy kalau tak menjawab soalan ke ape . thanks tagging me sayanggg .

now, my questions to lucky bloggers.

♦ describe yourself .
♦ pernah patah hati tak ? and macamana cara awak move on ?
♦ lagu yang boleh menenangkan .
♦ kalau boleh escape yourself, pergi jauh dari semua orang to be alone, awak rasa awak nak pergi mana ?
♦ and last, pendapat tentang blog ni :)

(lepas jawab , tag me back so that i boleh baca your answers )


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • experience 1
  • Memories
  • Stop hoping, miracle won't happen.
  • Night's Memories ��
  • syawal post :)
  • Happy Eid 2015
  • a step out from teenagers ...
  • Pernah Rasa ?
  • SENARAI PEMENANG "1ST GIVEAWAY BY FARAH 'ADILA"
  • OFFICIALLY CLOSED !

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!