Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Relay tagging Questions




Assalamualaikum ♥

haii to Liyana Zulkefly and thanks for the tagged . lamanya tak main soalan-soalan cemni hehe .yelah dah lama tinggal blog ni :(

okay lets start. soalannya

 asal mana ? cuba cerita sikit apa yang boleh anda banggakan tentang negeri anda .
okay .asal dari Taiping Perak :) .for those yang taktahu , Taiping ni pernah dijadikan ibu negeri perak .tapi disebabkan bandar Taiping yang kecil dan Bandar Ipoh lebih besar dan maju, so Ipoh dijadikan Ibu Negeri Perak . bangunan lama lama masih kekal di Taiping. so kepada yang teringin nak melawat Taiping, Welcome to Taiping Bandar Warisan ☺

 benda apa yang anda terlalu addict ?
I'm addicted for . . . . something yang comel :))  .rasanya perempuan ramai yang macamtu kan . pinky things are my favourite, like hello kitty >.<  .tengok blog pun dah tahu kan orangnya macamana heheee . and one more, I like GADGET :)

apa pandangan anda terhadap manusia yang judgemental ?
manusia yang judgemental , hmm BERLAMBAK kat dunia ni . di sekeliling kita pun takyah cakap lah . kekadang kita pun judgemental juga tanpa kita sedar . satu je perlu kita ingat dalam diri kita, "semua orang tak SEMPURNA". begitu juga dgn diri kita . so sebelum kita nak judge orang , tengok dulu diri kita . BETUL ke cara kita? BAIK kah kita? PERFECT kah kita ? tapi kalau awak rasa someone buat benda yang salah , tegurlah secara BAIK . judgemental yang hanya tahu mecari salah tak perlu dilayan okayyy guys :)

 agaknya siapa yang anda akan jadi for next 15 year? ceritakan kehidupan yang anda boleh bayangkan
okay . for the next 15 years ehh ? means I'm 34 sudahhh .aaaaa :'( tuanyaaa hahaha . kalau diizinkan Tuhan , time umur macamtu , aku nak ada semua yang perlu kat dalam dunia ni . aku dah kahwin , ada anak dahh ,ada kereta sendiri, ada rumah sendiri . itu yang perlu :)

 ceritakan tempat yang anda idamkan tapi tak pernah ada kesempatan lagi
travel around the world . hahaha . nampak beriye je kan tapi tulahhh, teringin nak holidays. pegi luar negara . KALAU AKU KAYA ~~~~ huhuuuu

 cerita kanak-kanak yang tak boleh lupakan .
i don't have more childhood memories to remember . dan saya taknak ingat pun .

 pujian yang anda selalu harapkan dari orang . hahaha 
"awak comel lahh" hahaha >.< .ehh jangan kecam saya . semua perempuan nak pujian macamtulah hahaha .

 satu ayat untuk kawan yang 'makan' kawan
"TERIMA KASIH BANYAK BANYAK YE" :)

 satu perkataan yang mencerminkan diri anda
perahsia .

 cliche ; pendapat jujur tentang blog ' The Talking Diary '  liyana ni . huhuhuhu
jujur, blog yang sangat cantik . perkara pertama untuk farah kalau terjah blog orang is tengok dorang punya header . and your header was cool :) .

hihiii done :) .soryy kalau tak menjawab soalan ke ape . thanks tagging me sayanggg .

now, my questions to lucky bloggers.

♦ describe yourself .
♦ pernah patah hati tak ? and macamana cara awak move on ?
♦ lagu yang boleh menenangkan .
♦ kalau boleh escape yourself, pergi jauh dari semua orang to be alone, awak rasa awak nak pergi mana ?
♦ and last, pendapat tentang blog ni :)

(lepas jawab , tag me back so that i boleh baca your answers )


Blogger Liyana said...

tankiu sudi jawab semua . haha . serious la yg pasal taiping tu tak pernah tahu pun . huhu, selalu jugak pergi perak tapi takpernah lagi holiday kat taiping .
i selalu dengar nak tahu tahu diffrent side someone tengok kat social media dia . lol .

 
Blogger Aisya 사구라 said...

tak pernah lagi jejak taiping. ipoh tu salu la jugak hehee

 
Blogger laila. said...

farah, nah jawapan. Hehe.

http://thezszailaaa.blogspot.my/2015/12/special-slot-anti-tanya-ana-jawab-third.html

 

Post a Comment