Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Pernah Rasa ?




Pernah rasa ?
kekadang kau jadi give up dengan tunggang terbaliknya dunia
seperti tiada harapan untuk kau lakarkan warna menarik dalam hidup.

Pernah rasa ?
kau berikan yang terbaik untuk mereka yang kau sayang
end up kau sendiri terluka dengan balasan yang mereka berikan .

Pernah rasa ?
kau tolong seseorang dengan seikhlas hati
akhirnya kau ditinggalkan tanpa berpaling lagi apatah dengan ucapan "terima kasih" .

Pernah rasa ?
kekadang kau dah taktahu nak buat apa lagi untuk gembirakan hati orang
sebab tak ada yang kisah dan hargai pun .

Pernah rasa ?



Blogger NARDtheNERD said...

pernahh.. banyak kali.. huhu

 
Blogger Amy said...

pernah3...:)
senyum selalu

 
Blogger Ain Syaa said...

pernah. tapi perkara yang macam tu mematangkan kita. walaupun hati sendiri yang terluka

be strong dan sentiasa tabah ya

 
Blogger Noor Najwa said...

anda ditag..jom join..hadiah menarik
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html & http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-rafydahouse.html

 
Blogger Effa Aziz said...

sambung kat mana dear? Be strong! InsyaAllah everything gonna be fine. Kita pun handle minggu msr.

 

Post a Comment