De Webmistress ♂
Night's Memories 🌸
Friday, August 21, 2015 • 12:42 AM • 1 comments

Lets photo explains all 🌼
Hihikkk. Kenangan yg takkan pernah dilupakan. Malam kebudayaan di KLPM untuk junior. 
Ok. Pendekkan cerita. Tahu korang akan suruh aku pendekkan sebab aku mmg suka tulis panjang2 kan haha. My group dapat tajuk "Fashion Show" so kitorang kena berikan persembahan fashion show lah mengikut kreativiti kumpulan itu sendiri. 
So setelah berpraktis dan biasalah perselisihan faham mestilah ada nak nak pulak ada yang berlainan course kan so benda tu normal kann. 
Dan malam itu , diringkaskan our group MENANG !! Seriously memang tak sangka. Semua terdiam dan tercengang. Sebabnya semua group memberikan persembahan yang sangat best dan sporting habis. Alhamdulillah rezeki kitorang kann. 
Bila2 kita lanje video eh tapi sekarang kita nk lanje gambar byk2 😁. Jangan cemuih2 nohh 









PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • syawal post :)
  • Happy Eid 2015
  • a step out from teenagers ...
  • Pernah Rasa ?
  • SENARAI PEMENANG "1ST GIVEAWAY BY FARAH 'ADILA"
  • OFFICIALLY CLOSED !
  • 1st Giveaway by Farah 'Adila
  • Vape ruined your image boys so sorry not cool at a...
  • Senarai Peserta "1st Giveaway by Farah 'Adila"
  • PENCARIAN SPONSOR UNTUK FIRST SEGMEN

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!