Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Night's Memories 🌸



Lets photo explains all 🌼
Hihikkk. Kenangan yg takkan pernah dilupakan. Malam kebudayaan di KLPM untuk junior. 
Ok. Pendekkan cerita. Tahu korang akan suruh aku pendekkan sebab aku mmg suka tulis panjang2 kan haha. My group dapat tajuk "Fashion Show" so kitorang kena berikan persembahan fashion show lah mengikut kreativiti kumpulan itu sendiri. 
So setelah berpraktis dan biasalah perselisihan faham mestilah ada nak nak pulak ada yang berlainan course kan so benda tu normal kann. 
Dan malam itu , diringkaskan our group MENANG !! Seriously memang tak sangka. Semua terdiam dan tercengang. Sebabnya semua group memberikan persembahan yang sangat best dan sporting habis. Alhamdulillah rezeki kitorang kann. 
Bila2 kita lanje video eh tapi sekarang kita nk lanje gambar byk2 😁. Jangan cemuih2 nohh 









Blogger IbuNoey said...

cepat, belanja video..hehe..

 

Post a Comment