De Webmistress ♂
Memories
Monday, October 26, 2015 • 9:24 PM • 0 comments
Assalamualaikum 

Adik adik, and kawan kawan sekalian , pernah tk korang rasa jemunya belajar ? Ahh bosan la belajar. Kena hafal tu kena hafal ni. Sikit sikit exam. Huh ! 
Antara rungutan pelajar2. Lek lek. Aku pun begitu jugak. Sikit sikit nk kena hardworking je untuk exam. Nampak sgt belajar tekun ni semata mata untuk pointer je. Bukan sebab ilmu sangat pun. Betul tak ? Sebab mentaliti kita telah ditojoh begitu dari kecik lagi. 

Sebenarnya untuk pengetahuan korang , aku rindu sangat zaman sekolah. Adik adik yg berada di alam persekolahan skrg ni mesti bengang kan sebab yelah korang kalau boleh nk cepat cepat je habis spm nak cepat cepat je langkah keluar sekolah. Tulah korang taktahu , nanti kalau korang dh habis belajar tengah belajar kat u pulak baru korang rasa. Suasana sgt berbeza. 

Then, time sekolah , korang ada banyak sangat masa. Stress ke korang ? Em stress tu mg semua student ada tapi nk dibandingkn dgn stress assignment tak siap lagi, dgn final exam makin dekat uish boleh pecah kepala dikk. Klu kt sekolah cikgu boleh tolong suap suapkan hihiii. Tambah pulak mcm akak ni dh mcm masuk alam pekerjaan dah mmg takde masa langsung untuk social life kat luar. Kt media social ni mmg la fone melekat je kt tangan. Tp hubungan dgn org sekeliling tk rapat. Hidup pergi kerja balik kerja. Weekend ingat nk tidur je. Sampai jodoh pun tk sempat nk cari. Eh ?? Hahaha. 

Tu jelah. Adik adik yg masih bersekolah ingatlah guna masa korang sebaiknya. Masa dgn family , dgn kengkawan, masa belajar, masa dgn pakwe makwe hahaha eh tp betul ni akak cakap. Guna pah sebaiknya. Gaduh mcmana pun dgn kawan , itu yg berikan korang kenangan. Dn kenangan bf gf kt sekolah ialah kenangan paling indah yg tkkan dpt korang beli kt mana2 pun. 
                   Lanje sikit gmbr 😝



PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Stop hoping, miracle won't happen.
  • Night's Memories ��
  • syawal post :)
  • Happy Eid 2015
  • a step out from teenagers ...
  • Pernah Rasa ?
  • SENARAI PEMENANG "1ST GIVEAWAY BY FARAH 'ADILA"
  • OFFICIALLY CLOSED !
  • 1st Giveaway by Farah 'Adila
  • Vape ruined your image boys so sorry not cool at a...

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!