De Webmistress ♂
Stop hoping, miracle won't happen.
Sunday, October 11, 2015 • 1:22 PM • 0 comments

Assalamualaikum. 
Aikk lama tk update tetibe update gambar cincin pulak ni ? Dah kenapa ? Nak kahwin dah ke ? Haaa what ? Nak kahwin dahhhhh ??? Biaqq betui hang ??? 

Hahaha. K saja buat gempaq sattt. Takde lah. Still young , still hot , still single. Haha single tu paling penting. Yelah habis tu nk kahwin ngn sape kalau dh single kan ye idokkk :D 

Bak kata Ustaz Kazim Elias kalau dah jodoh tak kemana kan. Still young ? Zaman sekarang dah jadi macam zaman dulu. Ramai pulak yang kahwin muda. Budak sekolah pun ada yang dah kahwin kann. Em nak kata masih belajar ? Dekat u belambak jugak kahwin sambil belajar. Ada jugak yg nikah gantung. "Em yelah dorang semua masing2 dah ada pakwe makwe boleh la kahwin kan. Kita ni takde sesape". Kalau kita tengok dunia sekarang yg single tulah yg kahwin awal berbanding pasangan couple yg berkepit kesana kesini. Itu yang dipanggil jodoh. Allah dah tentukan jodoh kita sejak kita 4 bulan lagi dalam perut ibu. 

Conclusion sini ye , yaa aku memang suka bercakap pasal jodoh , kahwin and yang sewaktu dengannya. But aku still lagi berpegang kepada kata kata "kalau ada jodoh adalah. Kalau takde redha jelah". Aku tk berharap aku akan dijodohkan dengan orang yang aku sayang mahupun dengan orang yang langsung aku tk kenal. Memang lah nampak macam aku meroyan dekat twitter or moment about this but its just to hv fun. You know that, aku takut bila aku cakap aku taknak kahwin langsung nanti tetibe pulak aku kahwin , dah orang cakap aku ni cakap tk serupa bikin. Nanti bila aku cakap aku nak kahwin tergedik sangat nih kang takde jodoh dengan sesape jadi pulak anak dara tua sampai mati. Haa marah ? Marah ? Hahaha. 

Kahwin dengan orang yang kita sayang memang suatu kebahagiaan ^.^. Tetapi jika bukan , anggaplah itu memang jodoh kita dan ini yang terbaik buat kita :'). Jangan berhenti berdoaa. 




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Night's Memories ��
  • syawal post :)
  • Happy Eid 2015
  • a step out from teenagers ...
  • Pernah Rasa ?
  • SENARAI PEMENANG "1ST GIVEAWAY BY FARAH 'ADILA"
  • OFFICIALLY CLOSED !
  • 1st Giveaway by Farah 'Adila
  • Vape ruined your image boys so sorry not cool at a...
  • Senarai Peserta "1st Giveaway by Farah 'Adila"

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!