De Webmistress ♂
a step out from teenagers ...
Tuesday, June 30, 2015 • 1:13 PM • 0 comments


Assalamualaikum .. 10 Ramadhan , Happy fasting guys ! sekejap je masa berlalu . tup tup nanti dah nak raya .nasib baju raya dah beli ;)

It's time to say GOODBYE .tak lama pun , sekejap je . tapi sekejap tu rasanya sangat lama .
BYE PERAK and gonna say HELLO PENANG . masa untuk belajar dah tiba .

macamana lah suasana di tempat baru . macamana dengan minggu orientasi .itu yang paling gerun .boleh tak nak skip je MSR ? >.< . semoga semua urusan dipermudahkan .dari hari pertama dan seterusnya hinggalah ke hari terakhir .semoga dapat rommate yang memahami .semoga dapat kawan kawan yang sekepala . dan semoga semoga yang lain hihiii .macam yg mak cakap, "jadikan pengalaman dulu sebagai pengajaran untuk kita melangkah ke masa hadapan". aku tak dapat jadi macam apa orang lain nak , semoga ada yang menerima diri ini seadanya . sebab aku memang lain dari orang lain :')


oh yaaa , for the last sebelum pergi kolej , untuk sesiapa yang belum tuntut hadiah giveaway sila tuntut segera sebab hadiah hanya akan diberi kepada pemenang yang tuntut SAHAJA termasuk hadiah HEADER dan REVIEW .


NOT FOREVER BYE . . .
akan diupdate jika ada masa ♥


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Pernah Rasa ?
  • SENARAI PEMENANG "1ST GIVEAWAY BY FARAH 'ADILA"
  • OFFICIALLY CLOSED !
  • 1st Giveaway by Farah 'Adila
  • Vape ruined your image boys so sorry not cool at a...
  • Senarai Peserta "1st Giveaway by Farah 'Adila"
  • PENCARIAN SPONSOR UNTUK FIRST SEGMEN
  • If money cannot buy happiness . . .
  • Be Adult enough to Walk Away from nonsense of Idio...
  • ThankYou For . . . . . ♥

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!