De Webmistress ♂
syawal post :)
Sunday, July 19, 2015 • 2:00 AM • 6 comments


SALAM LEBARAN 2015 ♥

hihiii sebagai student ni memang excited beraya sebab selama ni habiskan masa di kolej ,jarang sangat dapat balik jumpa family . time raya lah boleh jumpa sanak sedara yg mana dh lama tak jumpa . tapi cuti sampai 3 syawal je hmmm tak acii tauu .jeles dengan kenkawan yang lain :(

dah lah . korang bukan nak dengar aku membebel pun kan .
nah ONLY FOR RAYA ☺

1 S Y A W A L :



2 S Y A W A L :


Mat Li Ye ! :)




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Happy Eid 2015
  • a step out from teenagers ...
  • Pernah Rasa ?
  • SENARAI PEMENANG "1ST GIVEAWAY BY FARAH 'ADILA"
  • OFFICIALLY CLOSED !
  • 1st Giveaway by Farah 'Adila
  • Vape ruined your image boys so sorry not cool at a...
  • Senarai Peserta "1st Giveaway by Farah 'Adila"
  • PENCARIAN SPONSOR UNTUK FIRST SEGMEN
  • If money cannot buy happiness . . .

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!