De Webmistress ♂
really miss you :-(
Saturday, November 24, 2012 • 1:31 AM • 0 comments
assalamualaikum,

hmm tenga tunggu syamin .dye janji nak buat something sekejap jer .but until now dari maghrib td tak text pun .call tak dapat .kenapa nih ? line maybe :-(

malam nih tetibe teringat dekat dye .semalam skype :-) .macam-2 gaya dye buat .baring lar, meniarap lar , buat-2 tido, macam-2 lar .nak tergelak tengok .me, dye cakap macam mak orang. what ?? grr .haha i pakai baju besar semalam .act, that was my mom's tshirt .baju aku kecik so aku tukar pakai baju mak sebab dalam bilik cuma ada baju tuh .bedal je lar .kesah apa aku kan ? uhuk uhuk .

syamin~ , awak macam adi putra .serious farah tak tipu .farah rindu dekat awak .malam nih farah tgok lagi aku terima nikahnya .haha tak jemu-2 pun lar :-D .bila tengok adi putra, teringat awak .nak tau sebab apa sy panggil awak adi putra ?

sebab dia muka macam awak lar ! ade lar sikit-2 .ala-2 gangster kan .dia gangster, awak gangster .sama lar tuh .nanti mesti syamin cakap macam nih, "tak tak .tak sama pun ,tak sama pun" .haha :-D


mata dye besar .tengok tuu, mata dye besar tauu .takut tengok .mata awak macam tuh lar .haha :-D



time nih kan, dye nak propose nora danish .sebelum tuu, dye ada main mata dengan nora danish .awak ingat tak, awak penah main-2 mata dengan kmy .auww that's really so cute ! handsome sangad :-(
mata awak, farah suka sangad !


part nih lar <3


over all, awak dan adi putra ada persamaan .cuma farah tak reti lar nak bgtau macamana .cuma yg tu je farah boleh bgtau .yg lain, biar farah jer tahu okayy ;-)

nah gambar-2 sweet adi putra nd nora danish .ahh i wish i could be like nora danish .gedik, mengada nd manja .haha kalau tengok dye kita tak rasa meluat pun dengan gedik dye tuh ,agree with me ? paling penting, dye comell sangad :-) .nora danish ,kekalkan rambut hitam lebat awak tuh .awak sesuai begitu :-D







no more, no more .
haha cute .


awak adalah lelaki pertama dan terakhir dalam hidup sy .
dan abang adalah syurga bagi lisa .
ecewahh aku ingat pulak >.<

kaum adam, ingat nih ->


got it ? macam senang kan .sebab tuu sebelum kahwin perlu bersedia betul-2 .

just say what you want to say, i really know what i wrote, what i post .so just read nd smile :-)

salam sayang, 
byee .


muka aku buruk .huhu














PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • stalker yang sama !
  • it's time to move on ッ
  • don't you know how sad i am :-(
  • happy holiday
  • until jannah ♥
  • ♥ exam, please be nice with us ツ
  • anniversary one year :-)
  • blackberry~
  • uulalala~
  • i want them back ツ

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!