De Webmistress ♂
Malaysia vs Singapore
Monday, November 26, 2012 • 3:07 AM • 2 comments
assalamualaikum ,

first, jum sama-2 kita bersyukur ke hadrat ilahi kerana Dia dah bebaskan Gaza dari Israel yg kejam tuh .
berkat doa kita jugak .Alhamdulillah .tapi kita jangan rasa lega lagi sebab Yahudi Laknatullah tuu memang ada seribu satu cara nak menghancurkan Islam .so jangan berhenti berdoa .teruskan berdoa okayy :)

eh hyee .tido tak lagi nih ? aku cuti-2 nih toksah dok kata lar. memang selalu tido lambat .
cuti je pun boleh tido lambat kan .
kay td kan bola .first time aku tengok bola tahun nih .kay sila beri tepukan dekat aku .
k dah dah .aku tengok pun ada sebab .haha syamin minat sangad bola .so aku decided aku nak minat ape yg dye minat .oke gf mithali tak ? ahahak .

Malaysia lawan dengan singa apa yg suka berpura-pura ? haha syamin syamin .Malaysia vs Singapore .
3-0 .Singapore menang .ape nih first time aku tengok terus kalah .langsung tak semangat da .haha
takpe takpe .walau bagaimanapun, (k terskemaan disitu) ,jangan risau jangan gundah jangan putus asa .ada lagi banyak game .kita pasti boleh menang .k chaiyok chaiyok !

haha dah macam peminat fanatik dah aku nih -_-




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • really miss you :-(
  • stalker yang sama !
  • it's time to move on ッ
  • don't you know how sad i am :-(
  • happy holiday
  • until jannah ♥
  • ♥ exam, please be nice with us ツ
  • anniversary one year :-)
  • blackberry~
  • uulalala~

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!