Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Cabaran 30 hari blogging : Intro




Assalamualaikum . pagii yang sangat tenang :)

okayyy , thanks to Anna Rahim for tagged me in CABARAN 30 HARI BLOGGING . dah lama tak kena tagged dalam segmen or GA or something similar like that . hahaha but it's quite challenging jugak . sebabnya kena update hari-hari dalam masa 30 hari . wowww


tapi nasib baik post title dah diberi . kalau tidak jenuh jugak nak pikior ape lah nak update kan . sebab kita dah lama tk menaip ni so selalu ketandusan idea :D

saya sahut cabaran ini :) and I want to tag sesape blogger yang singgah dekat blog ni ,yang baca entry ni . meh kita join sama-sama . jangan malu-malu .rasanya ini buat GA ke segmen yang dapat hadiah but just to have fun and secara tk langsung jadi rajin pulak kita nak menulis ken ken :)


so, support me ye :) hihiiii



Anonymous anna rahim said...

hihih, welcome, good luckk yee :)

 
Blogger Cik Zue said...

Good luck dear ;)

 

Post a Comment