De Webmistress ♂
UPU RESULT ,Alhamdulillah
Sunday, May 11, 2014 • 1:20 AM • 3 comments


Assalamualaikum ... lamanyaa hiatus YaAllah rindu sangat nak ber-blogwalking , join GA .rinduuuu~☹

harini keluar result upu .dup dap dup dap semua batch96 .kepada yang berjaya, ALHAMDULILLAH TAHNIAH buat semua dan kepada yang tidak berjaya ,INSYAALLAH Allah dah tetapkan sesuatu yang lebih baik dan manis untuk awak .jangan sesedih okayyy ツ



Alhamdulillah setakat ni farah dapat 3 tempat pengajian , Alhamdulillah walaupun result SPM farah tak strong punn .farah dapat UITM diploma sains komputer , UNIKL diploma in nursing and KUISAS diploma sains komputer dan rangkaian .UITM taktahu lagi dapat kat mana , UNIKL di ipoh, KUISAS kuala kangsar .

kalau ikutkan family diorang nak hantar farah ke unikl .apa apa keputusan farah terima ,farah ikut je diorang nak hantar farah ke mana , biar diorang happy .semua kos tu farah minat so tak jadi hal .ツ

until here . terima kasih sudi membaca cerita , dan terima kasih sudi melawat blog farah selama wifi rosak nih >.< .farah visit korang balik okayy .bye~♡




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Bunga Sakura
  • ♔ ℊiℛ ℓs dαy ♔
  • #prayformh370
  • salam Jumaat ツ
  • be Happy, guys
  • Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb
  • I Want EXO-M Postcard Giveaway!
  • EXO SHOWTIME and INSTA
  • Ainan Tasneem Kemalangan
  • Kyungsooo so cute ~

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!