Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



UPU RESULT ,Alhamdulillah




Assalamualaikum ... lamanyaa hiatus YaAllah rindu sangat nak ber-blogwalking , join GA .rinduuuu~☹

harini keluar result upu .dup dap dup dap semua batch96 .kepada yang berjaya, ALHAMDULILLAH TAHNIAH buat semua dan kepada yang tidak berjaya ,INSYAALLAH Allah dah tetapkan sesuatu yang lebih baik dan manis untuk awak .jangan sesedih okayyy ツ



Alhamdulillah setakat ni farah dapat 3 tempat pengajian , Alhamdulillah walaupun result SPM farah tak strong punn .farah dapat UITM diploma sains komputer , UNIKL diploma in nursing and KUISAS diploma sains komputer dan rangkaian .UITM taktahu lagi dapat kat mana , UNIKL di ipoh, KUISAS kuala kangsar .

kalau ikutkan family diorang nak hantar farah ke unikl .apa apa keputusan farah terima ,farah ikut je diorang nak hantar farah ke mana , biar diorang happy .semua kos tu farah minat so tak jadi hal .ツ

until here . terima kasih sudi membaca cerita , dan terima kasih sudi melawat blog farah selama wifi rosak nih >.< .farah visit korang balik okayy .bye~♡




Blogger Lieya Yaya :) said...

tahniah dear :) study molek2 naaa :)

 
Blogger Ismi Ana said...

Hi Farah, ana singgah blog Farah. Tahniah!

 
Blogger MiaLovetto ^^ said...

tahniah =)

 

Post a Comment