Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



♔ ℊiℛ ℓs dαy ♔




Assalamualaikum .sory you guys lama sangat tak meng-hapdet blog ni .sudah berkurun lamanya tak menjenguk .uhukk kesiann dia .

semalam hari yang happy so sangat excited nak share dengan semua hiksss gedik sangat .thanks for yesterday. terima kasih mak abah 






kita berempat jee .farah, madiana, zatil and najihah .letih sangat .bukan buat apa, berjalan je punss tapi rasanya mengalahkan orang balik kem 3 hari ! *tipusangat*

kami makan nasi sebab lapar sangat hehee .
farah orang first habis, padahal kalau dekat sekolah farah orang last sekali habis makan.
kekadang kena tinggal dekat meja kantin oleh mereka mereka sebab lambat sangat. hukks
itu menunjukkan farah ni dah memang kuat makan sekarang .
tapi still boleh maintain lagi badan ni cehh perasan kann 

CAPTAIN AMERICA 
lepas solat, tengok wayang .


balik tuh, nahhh tapak kaki bengkak sikit!
errr hahaaa gagah sangat nak main kannn

Me with friends ❀ ✗o✗o




 ღ Myself >.< ღ





i will miss this moment .bilaa lahh pulak boleh keluar macamni lagi ? lepasni pegi u jumpa orang baru pulak, kawan baru .harap jangan jumpa kekasih baru sudahhh .oppsss ! hahakk .InsyaAllah ,tak .



Thanks for reading ! love you xoxo .







Blogger Nurul Farahizzati Zakaria said...

wow.. seronoknya outing with the girls :) dah tgk captain america ye...syoknya!

 
Blogger Nurul Syahada said...

kamera ibarat nyawa. and captain america was superb. ehihi

 
Blogger Fhatin Amelia said...

sonok kan cite captain america tu :) mellya pun da tengok!

 
Blogger Aisyah Az said...

seriius cantik2 semuanyaa.. hehe.. bestnya dapat hang out cam ni

 

Post a Comment