De Webmistress ♂
♔ ℊiℛ ℓs dαy ♔
Saturday, April 5, 2014 • 9:43 AM • 4 comments


Assalamualaikum .sory you guys lama sangat tak meng-hapdet blog ni .sudah berkurun lamanya tak menjenguk .uhukk kesiann dia .

semalam hari yang happy so sangat excited nak share dengan semua hiksss gedik sangat .thanks for yesterday. terima kasih mak abah 






kita berempat jee .farah, madiana, zatil and najihah .letih sangat .bukan buat apa, berjalan je punss tapi rasanya mengalahkan orang balik kem 3 hari ! *tipusangat*

kami makan nasi sebab lapar sangat hehee .
farah orang first habis, padahal kalau dekat sekolah farah orang last sekali habis makan.
kekadang kena tinggal dekat meja kantin oleh mereka mereka sebab lambat sangat. hukks
itu menunjukkan farah ni dah memang kuat makan sekarang .
tapi still boleh maintain lagi badan ni cehh perasan kann 

CAPTAIN AMERICA 
lepas solat, tengok wayang .


balik tuh, nahhh tapak kaki bengkak sikit!
errr hahaaa gagah sangat nak main kannn

Me with friends ❀ ✗o✗o




 ღ Myself >.< ღ





i will miss this moment .bilaa lahh pulak boleh keluar macamni lagi ? lepasni pegi u jumpa orang baru pulak, kawan baru .harap jangan jumpa kekasih baru sudahhh .oppsss ! hahakk .InsyaAllah ,tak .



Thanks for reading ! love you xoxo .







PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • #prayformh370
  • salam Jumaat ツ
  • be Happy, guys
  • Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb
  • I Want EXO-M Postcard Giveaway!
  • EXO SHOWTIME and INSTA
  • Ainan Tasneem Kemalangan
  • Kyungsooo so cute ~
  • jom tekan tekan link
  • ohh Pashmina ~

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!