Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



be Happy, guys




Assalamualaikum ..sory I hiatus for many weeks .act, takde mood langsung nak hapdet blog ni .Ini pun rasa malas je tapi mengenangkan nasib blog yg macam tak bertuan ni jadi baiklah kita post at least one post kann .

lately, asyik on twitter je .farah kesian dekat seorang em #tweetfamous ni, even dia famous tapi dia baik tauu. sama umur dengan farah .twitter dia diHACK oleh si SYAZA SYAMIRA .bukan je tak boleh bukak dah BUT semua gambar , info, bio ,and whatever la tentang dia dah ditukar .
THIS, INTAN ATILIA
ini pulak acc lama dia yg dihack 
Intan cakap yang hack dia tu lelaki ..pro hack pulak tuu .pity on her, right :(  .so, lesson .jaga la acc kita elok elok ye .hacker everywhere .so be careful kayy :) 

okay lahh dah takde apa lagi nak post hahaha .terkeluar kisah orang pulak .em bukan nak menjaja kisah dia, lagipun bukan kisah buruk pun kann .cuma sikap prihatin je membuatkan farah teringin nak kongsi pasal dia .follow lahh acc baru dia ye .

lastly,

do pray for me Ya Allah terketaqq lutut semua nihh
and do pray for my jpj test 
semoga Allah permudahkan segala urusan dalam hidup farah adila
dan semoga dia dipermudahkan rezeki 
Alhamdulillah, terima kasih guys :')






Blogger nur azrina said...

GOOD LUCK. jpj test! Yang penting relax ok? haha

 
Blogger Amir Khalis said...

adik aku kena hack akaun fb :P

 
Blogger Azhafizah Md Nor said...

All the best for SPM and jpj text :)

 

Post a Comment