De Webmistress ♂
be Happy, guys
Thursday, March 6, 2014 • 10:13 PM • 3 comments


Assalamualaikum ..sory I hiatus for many weeks .act, takde mood langsung nak hapdet blog ni .Ini pun rasa malas je tapi mengenangkan nasib blog yg macam tak bertuan ni jadi baiklah kita post at least one post kann .

lately, asyik on twitter je .farah kesian dekat seorang em #tweetfamous ni, even dia famous tapi dia baik tauu. sama umur dengan farah .twitter dia diHACK oleh si SYAZA SYAMIRA .bukan je tak boleh bukak dah BUT semua gambar , info, bio ,and whatever la tentang dia dah ditukar .
THIS, INTAN ATILIA
ini pulak acc lama dia yg dihack 
Intan cakap yang hack dia tu lelaki ..pro hack pulak tuu .pity on her, right :(  .so, lesson .jaga la acc kita elok elok ye .hacker everywhere .so be careful kayy :) 

okay lahh dah takde apa lagi nak post hahaha .terkeluar kisah orang pulak .em bukan nak menjaja kisah dia, lagipun bukan kisah buruk pun kann .cuma sikap prihatin je membuatkan farah teringin nak kongsi pasal dia .follow lahh acc baru dia ye .

lastly,

do pray for me Ya Allah terketaqq lutut semua nihh
and do pray for my jpj test 
semoga Allah permudahkan segala urusan dalam hidup farah adila
dan semoga dia dipermudahkan rezeki 
Alhamdulillah, terima kasih guys :')






PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb
  • I Want EXO-M Postcard Giveaway!
  • EXO SHOWTIME and INSTA
  • Ainan Tasneem Kemalangan
  • Kyungsooo so cute ~
  • jom tekan tekan link
  • ohh Pashmina ~
  • KU PILIH HATIMU ~
  • NO to VALENTINE DAY
  • Flappy Bird

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!