De Webmistress ♂
salam Jumaat ツ
Friday, March 7, 2014 • 2:28 PM • 1 comments


Assalamualaikum .Salam Jumaat guys ツ .have a blast .Syukur masih boleh bernafas thanks Allah ♥.

sini nak habaq .farah dah create satu blog untuk GIVEAWAY sahaja .lepasni farah dah tak risau dah nak join GA bebanyak pun sebab tak kacau dengan personal blog ni .best ken cemtu ♥
so lepasni hangpa boleh la suggest berapa banyak pun GA di cbox farah sebab InsyaAllah kalau ada masa farah akan join semua .tambah tambah kalau EXO GIVEAWAY haa memang confirm laa farah akan join .seronok seronok seronok ツ


ini blog baru farah .tekan header kayy .

kalau nak jenguk tu dipersilakan lahh sebab tak update entry apa lagi punn .tak join GA lagi .blog tu takde button follow tauu .saja taknak follower .cewahhh berlagak nak mampuss right .korang follow je blog farah ni .farah followback dont worry okayyy .


byee ♥





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • be Happy, guys
  • Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb
  • I Want EXO-M Postcard Giveaway!
  • EXO SHOWTIME and INSTA
  • Ainan Tasneem Kemalangan
  • Kyungsooo so cute ~
  • jom tekan tekan link
  • ohh Pashmina ~
  • KU PILIH HATIMU ~
  • NO to VALENTINE DAY

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!