Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



salam Jumaat ツ




Assalamualaikum .Salam Jumaat guys ツ .have a blast .Syukur masih boleh bernafas thanks Allah ♥.

sini nak habaq .farah dah create satu blog untuk GIVEAWAY sahaja .lepasni farah dah tak risau dah nak join GA bebanyak pun sebab tak kacau dengan personal blog ni .best ken cemtu ♥
so lepasni hangpa boleh la suggest berapa banyak pun GA di cbox farah sebab InsyaAllah kalau ada masa farah akan join semua .tambah tambah kalau EXO GIVEAWAY haa memang confirm laa farah akan join .seronok seronok seronok ツ


ini blog baru farah .tekan header kayy .

kalau nak jenguk tu dipersilakan lahh sebab tak update entry apa lagi punn .tak join GA lagi .blog tu takde button follow tauu .saja taknak follower .cewahhh berlagak nak mampuss right .korang follow je blog farah ni .farah followback dont worry okayyy .


byee ♥





Blogger eyqa yushaiza said...

samalah kita. serabut kalau campur personal dengan ga. buat 2 blog senang. boleh join ga banyak2 :D

 

Post a Comment