De Webmistress ♂
mimpi tolong pergi jauh jauh syuhhhhhhh!!
Tuesday, December 17, 2013 • 12:49 PM • 1 comments


Assalamualaikum ..

hmm letihnyaa .baru balik dari kedah ,tengok akak kat UUM and spent time with her .ohh I miss her so damn much ! .oppss .banyak gambar kami yang sangat lucu dan happening :-D .nanti lahh post ye .malas pulak .kihkihkih

guess what , i had a nightmare malam tadi :'( .pelik ahhh .aku kan kalau tido memang takkan mimpi lahh .bukan nak tipu tapi aku memang tak mimpi apa langsung .bila semalam mimpi, ermm mungkin letih kot, aku jadi takut laaa .tak pernah kot mimpi .




aku mimpi putus dengan dia .ehh ?? hmm :'( .ada banyak surat surat aku jumpa dalam satu kotak .semua awek dia punya .aku punya satu je .ada nama tau awek dia tu, nama apa ntah .aku ingat tadi tapi sekarang tak ingat dah .Ya Allah apa nama dia ???? huhh ! dalam mimpi tu aku nangis gila gila pastu masuk kereta drive laju laju .ehh ??? hahaha pelik gilaa .lesen pun tak dapat lagi berangan bawak kereta pulak ..

pastu bangun tido terpinga pinga .ehh ??? ehh lagiii .just a nightmare .Alhamdulillah :') .then basuh muka apa semua, tengok lahh handphone .wechat berbunyi, "doink doink!" ,chat masuk .satu suara drpada dia ,"------" .hehehe mana boleh bagitauu >.< .Alhamdulillah sekali lagi itu semua mimpi .
nakk bagitau mimpi ni dekat awak tapi maluuu .bagitauu kat sini jelahh .nanti pun awak baca jugak kann werk :-P



PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Birthday Twin :-D
  • ♔ Di-Review Blog ♔
  • wordless monday
  • don't trust me if you don't love me
  • holidayy ^_^
  • FAKTA ANAK KEDUA
  • PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA
  • ambil lesen first thing to do lepas exam ..
  • Special Super Duper Giveaway by NNA & FD
  • never say goodbye

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!