De Webmistress ♂
holidayy ^_^
Sunday, December 8, 2013 • 2:37 PM • 1 comments




cuti ni kami ke CAMERON HIGHLAND jyeahh ! we spent just a day ke sana .dari perak pukul 9 , sampai sana err 12 rasanya , turun pukul 2.30 dan sampai ke rumah pukul 7 .

kali ni kami tak pegi ke tempat tempat yang selalu orang yang melancong pegi sebab kami dah pegi dah tempat tempat tu .kami pegi sebab nak relaks relaks jaa .and spent time with family .lately kurang bersembang bercakap dengan mak dan abah sebab yelahh cuti cuti pun kena kerja .and I miss them a lot :-( .semalam hari yang paling sweet and happy for us .dan aku akan ingat moment ni sampai bila bila even sekejap :')

yeahh are you ready ? on our way to cameron highland jyeahh :-D










tengokk .baru masuk kereta dah tidur -_-


hujan pulakk .then kami stop dekat S CORNER beli strawberry .turun pegi toilet then, tengok lahh muka muka kami yang kesejukan huuuu






sedapnyaaa strawberry fresh :-)



kami suka beli strawberry dekat sini .nak petik sendiri, tapi maybe next time .



tibalah masa untuk balik .pegi tidur balik pun tidur hahaha .mak tak larat nak bising kat kami .


my wish untuk jejak kaki di cameron highland sekali lagi termakbul Alhamdulillah .hope boleh sampai lagi sebab aku memang suka cameron highlands and kali ni pegi memang sejuk sangat .happy :-)





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • FAKTA ANAK KEDUA
  • PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA
  • ambil lesen first thing to do lepas exam ..
  • Special Super Duper Giveaway by NNA & FD
  • never say goodbye
  • Woi SPM dah habis woiii !!
  • saddy time
  • Happy Eid Day guys :)
  • Jerawat sudah pergi
  • every relationship has their own problems

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!