De Webmistress ♂
♔ Di-Review Blog ♔
Friday, December 13, 2013 • 12:35 PM • 0 comments


ehem ehem .hee Assalamualaikum semua .Alhamdulillah ada juga rezeki untuk saya .saya menang REVIEW BLOG dalam First Giveaway By Aini & Izzah jyeahh :-)

ini dia ,direview oleh Aisyah Bakri


actually, ada dua blog yg dia review .
yg atas ni blog yg pertama .


dan ini baru blog saya hahaha .

sebenarnya kann, aku tak tahu pun review blog dan blog direview tu macamana .rupanyaa macamni ..haha apa laa, dah lama berblog pun taktahu alahaii ..

kbyee semua, i love you :-*





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • wordless monday
  • don't trust me if you don't love me
  • holidayy ^_^
  • FAKTA ANAK KEDUA
  • PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA
  • ambil lesen first thing to do lepas exam ..
  • Special Super Duper Giveaway by NNA & FD
  • never say goodbye
  • Woi SPM dah habis woiii !!
  • saddy time

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!